Jump to content
Ginot1994

Component Peds Problem

Recommended Posts

Are you using EFLC? If yes are you modding the Ballad Of Gay Tony or The Lost?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using EFLC TBOGT
I doesn't matter which modded model I'm using, it doesn't work anyway...

No, I am not making the models by myself.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using EFLC TBOGT

I doesn't matter which modded model I'm using, it doesn't work anyway...

No, I am not making the models by myself.

 

 

You have to replace the cops in the specific TBOGT folder located here: C:Program Files (x86)Rockstar GamesEFLCTBoGTpcmodelscdimages  otherwise it will not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to put the m_y_cop model in C:Program Files (x86)Rockstar GamesEFLCTBoGTpcmodelscdimages

It worked finally!

Thanks for the help

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to put the m_y_cop model in C:Program Files (x86)Rockstar GamesEFLCTBoGTpcmodelscdimages

It worked finally!

Thanks for the help

:)

 

I had the same issue as you a while ago. The method you used also worked in my case. If you would like to you can rename the 'm_y_cop' model in TBoGTpcmodelscdimages  and TLADpcmodelscdimages to m_y_cop_epi (for episodes, backup of course). Doing this allows much easier modding as you only need to mod one model file (the main componentpeds.img) which applies to both games.

 

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×