Jump to content
Sign in to follow this  
iAmEMT

[SOLVED] GTA V Crashing at "Populating World"

Recommended Posts

I have tested it with a stock version of GTA V, so it is a modding problem. It started last night after installing some cars and skins, nothing that hasn't worked before. These are the two files which I believe to be the crash logs (Not entirely sure). The RHP is the one from the main Grand Theft Auto V/Logs and the other one is from my Documents/Rockstar Games/GTA V folder. If more info is needed, just ask. Thanks!

RagePluginHook_23012016_193522.log

Documents_Rockstar Games_GTA V.txt

Edited by EMT62899

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, olddutch7 said:

That used to happen to me when I installed a new car into the game and I messed up somewhere in the carvariations file or the vehicles.meta file.

Now that I think of it, I did manually edit a carvariations.meta for Bxbuggs123 CVPI. I made a backup so I'll test that and reply back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, EMT62899 said:

Now that I think of it, I did manually edit a carvariations.meta for Bxbuggs123 CVPI. I made a backup so I'll test that and reply back.

I'm assuming everything is working now? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, olddutch7 said:

I'm assuming everything is working now? :) 

Yup, everything is working fine. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×