Jump to content
Sign in to follow this  
CRAWFORDx96

Texture Loss

Recommended Posts

As the title states, I am receiving the all too well-known texture loss. I just don't understand why. I currently run CryENB, and have my settings set at a decent place, mainly High. But I should be more than capable of running these with my current PC, as I have used icEnhancer before and it is even more resource intensive than CryENB, and when I ran icEnhancer, I had every car modded to a real car, but never lost a texture. Now I only have police, police2, police3, noose, and fbi modded. As I said before, I should be more than capable of running what I have without texture loss, but would anyone know why I am losing them?

 

Specs: 

 

8-core AMD FX-8320@ 3.5GHz

8GB DDR3 RAM (low I know, but I never had a problem with it before)

NVIDIA Geforce GTX 650

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know sometimes the timecycle I use really makes texture loss really bad...same with certain mods (various traffic mods).  After messing with various time-cycles (I don't use ENB), I notice some cause FPS loss and bad texture bug.  Same with certain car mods as well.

 

Good luck!

 

DrDetroit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×