Jump to content
youngsalah

Problem with ELS Lights

Recommended Posts

So when I step out my police cruiser this is how my ELS lights turn out. I found a solution which is staying in my car for about 20 seconds after I've stopped it and the ELS lights would appear to be normal but you know.. nobody wants to wait 20 seconds every time they want to get out their cruiser. I also tried a CLEAN GTA only with ELS v6 and LCPDFR and it still was like this.

 

MwODJOb.jpg

 

Specs: Operating System: Windows 7 Ultimate 64 bit

CPU: AMD FX-6100 4.3 GHz Six-Core processor overclocked

Memory: 8GB of DDR3 RAM @ 1600MHz

Video Card: AMD Radeon HD 7770 2GB GDDR5 GHz Edition

Hard Drives: 2TB SATA Seagate Barracuda Drive 7200RPM

Power Supply: 680 Watt Power Supply

Monitor: 20' HP 2011x

Motherboard: BIOSTAR A780L3B AM3 AMD 760G Micro ATX

Sound Card: Creative XtremeGamer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not working with ELS v7 and I've used many different cars such as NYPD vehicles, SPD vehicles, LAPD vehicles and it wouldn't seem to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The reason ELS is that dark is because the engine is turned off. If you quickly tab F you should get out with the engine still running.

 

You can't turn off the engine with activated lights.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×