Jump to content
OnerOnexO

F350 FDLC Ambulance see-trough objects or something?

Recommended Posts

I've played with that ambulance numerous times and have never had a problem with it. try a fresh install and the newest spark iv or open

Share this post


Link to post
Share on other sites

looks like it is your computer
 

looks like your running some kind of graphic enhancer plus custom mods  + scripts   and your computer appears / look like its not strong enough to handle it
 

prob need a better video card

or just stick to the default graphics and get rid of any enb's or ice hancer's you have

Edited by K-9 police 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its unlikely to be a graphics issue if its only the ambulance that is affected.  I actually have that vehicle installed right now.

It appears that your textures are loading fine, but your base color is loading as transparent.

 

Make sure the vehicle was installed correctly.

Make sure the vehicle textures were installed correctly.

Try changing the base color through a trainer and see if that helps.

If nothing is working, reinstall graphics card drivers - base color does load in a different way than a texture.

 

Rushlink

Share this post


Link to post
Share on other sites

AND do ensure everything (vehicle.ide and stuff) are correct. If they have mistakes or either deleted lines, the game will not load the vehicle properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rushlink

I am pretty sure I installed it right, I used sparkIV.

Do you mean the wtd or something? If yes, then I did install it right.

I tried that, didn't work (If you mean by changing car color?

I'll reinstall my GC later.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DONT touch anything with your game(meaning dont uninstall it)

 

If all your vehicles are working and the game then your uninstall will be for nothing.

Try a different ambo see if it works. 

Then try this one again see if it is still messed up.

Post back here 

Share this post


Link to post
Share on other sites

EVERY car I download works just fine, no missing stuff or anything, I'll post back when I fix it or not.

 

 

 

 

 

Edited by OnerOnexO

Share this post


Link to post
Share on other sites

the reason why your ambulance is transparent is because your computer cant handle it and you most likely have too many mods on your in your game right now.

that model is made by sanchez, a good friend of mine and i've tested that amublance on my shitty computer. the chassis alone is very high poly due to the walkable interior and all the details added to the model.i suggest replacing some of your modded car slots with defualt car models.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did a fresh install, installed the f350 first and then started game, still missing the damn objects, I guess I give up. but thanks for the help guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×