Jump to content

Recommended Posts

I have installed els in EFLC. So when i go to play it in the game, the prim lights do not work. only the sec lights. The menu works and everything else but not the pri lights.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you're pressing the correct key, try changing the keybinding to something else. If that doesn't work, try a new car. Does the ELS info display show the pri lights being "on" or are they failing to toggle altogether?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you're pressing the correct key, try changing the keybinding to something else. If that doesn't work, try a new car. Does the ELS info display show the pri lights being "on" or are they failing to toggle altogether?

it is failing to turn on (pri) I have tried changing cars and changing keys to els

Share this post


Link to post
Share on other sites

then either 1) the car is AFU'ed, or 2) you have conflicting keys with something else but you are positive that you did change the red to a new number listed at the bottom?

ToggleLightsPri = 74 // J by default

ToggleLightsSec = 75 // K by default

ToggleLightsWrn = 76 // L by default

BrowseModePri = 85 // U by default -- Info. panel must be toggled on for effect

BrowseModeSec = 73 // I by default -- Info. panel must be toggled on for effect

BrowseModeWrn = 79 // O by default -- Info. panel must be toggled on for effect

ToggleInfoPanel = 77 // M by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleAutoMode = 84 // T by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleHazLights = 89 // Y by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleSirens = 71 // G by default

Edited by Asuna

Share this post


Link to post
Share on other sites

then either 1) the car is AFU'ed, or 2) you have conflicting keys with something else but you are positive that you did change the red to a new number listed at the bottom?

ToggleLightsPri = 74 // J by default

ToggleLightsSec = 75 // K by default

ToggleLightsWrn = 76 // L by default

BrowseModePri = 85 // U by default -- Info. panel must be toggled on for effect

BrowseModeSec = 73 // I by default -- Info. panel must be toggled on for effect

BrowseModeWrn = 79 // O by default -- Info. panel must be toggled on for effect

ToggleInfoPanel = 77 // M by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleAutoMode = 84 // T by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleHazLights = 89 // Y by default -- Alt key must be pressed as well

ToggleSirens = 71 // G by default

yup

Share this post


Link to post
Share on other sites

/ numpad? or / "?/" ??, Key 111? thats your problem key 111 is LCPDFR non-els lighting modes I use Pri- 56 sec 57 wag/td/warn 48, number row 8, 9, and 0

You also might want to disable trainer keys unless you already have

Edited by Asuna

Share this post


Link to post
Share on other sites

/ numpad? or / "?/" ??, Key 111? thats your problem key 111 is LCPDFR non-els lighting modes I use Pri- 56 sec 57 wag/td/warn 48, number row 8, 9, and 0

You also might want to disable trainer keys unless you already have

sorry i ment * (numpad)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops, never used an ELS-H car...

I'm not even sure if the car is mapped right if only the secondary lights work. Maybe it is purposely mapped that way. Link? It can help us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×