Jump to content
EP34FR

Vehicle Mods Causing Crashes

Recommended Posts

I'm using F5544's Charger w/ Valor lightbar.  I created a Blaine Co. Sheriff texture for it, renamed the files to bcsocharger, and placed it into mpchristmas2.  

Every time I spawn this vehicle (through the trainer, by name) it loads fine, but as soon as I load LSPDFR, and the vehicle is in view (i.e. I turn to look at it) GTAV grashes with a graphics error message.

Seems I recall Jeff Favignano mentioning this in his latest video, but anyone know what's causing it?  I like the being able to add custom vehicles to mpchristmas2, that I can spawn by name, and then have my backup in Blaine Co show up in the same vehicle, but can't figure out why it's crashing all the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, this is interesting because I have a full fleet of added Sheriff and Highway vehicles and I have 0 issues with crashing from them. Does everything work when you first spawn the car in? Lights Siren and all that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, everything works like a champ if I load the game, but don't "go on duty".  As soon as I jump/F9, I get the error and crash.

I have the same model in the police2 slot (with a LSPD skin) and don't have any issues with it.

Edited by EP34FR

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, just tried to reproduce it, and couldn't get it to crash...maybe I had something running in the background that was causing it?

If it happens again, though, I'll post it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Put another car in the slot and try it then. I had a similar problem when I had the Ford Explorer in a Blain county slot. I then snitched it with a different model and it worked fine..

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, EP34FR said:

I allotted more virtual memory, and it seems to have resolved the issue.

How did you get it to fix? I'm having the exact same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, LowFlyby said:

How did you get it to fix? I'm having the exact same problem

Here's a video explaining what he's talking about:

Spoiler


 


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Kilyin said:

Here's a video explaining what he's talking about:

  Reveal hidden contents

 

 

 

 

 

 

 

Yup, that's exactly what I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to GTA V Support, this is not LSPDFR related.
Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×