Jump to content
Ikilla596

Not a single enb works

Recommended Posts

I have tried multiple enbs and i follow tutorials on how to install them and not a single one works i get to the loading screen and it never ends i tried game4videos i tried saviorEnb 3.5 i tried enb series by PunCho ect,

I have a gtx 770m card and 16gb of ram so i know my pc can handle it i am on patch 1.0.7.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're installing something incorrectly somewhere, I'm almost certain of it. See if you can dig up a YouTube video of how to install an ENB, and install the one used in the video.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried multiple enbs and i follow tutorials on how to install them and not a single one works i get to the loading screen and it never ends i tried game4videos i tried saviorEnb 3.5 i tried enb series by PunCho ect,

I have a gtx 770m card and 16gb of ram so i know my pc can handle it i am on patch 1.0.7.0

 

 

You're installing something incorrectly somewhere, I'm almost certain of it. See if you can dig up a YouTube video of how to install an ENB, and install the one used in the video.

 

http://www.youtube.com/watch?v=N9j0d6mLAL4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×