Jump to content
MMMike68

Sheriff 2 textures issue

Recommended Posts

Hi all.

 

Hope someone can help.

 

My sheriff 2 has weird textures. I have found many fixes for NVR but I only use VisualV.

 

All my ELS vehicles are replace slots so no add on vehicles or anything and it is only doing it on sheriff 2.

8 minutes ago, MMMike68 said:

Hi all.

 

Hope someone can help.

 

My sheriff 2 has weird textures. I have found many fixes for NVR but I only use VisualV.

 

All my ELS vehicles are replace slots so no add on vehicles or anything and it is only doing it on sheriff 2.

I have tried other vehicles still same thing

 

 

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, MMMike68 said:

Hi all.

 

Hope someone can help.

 

My sheriff 2 has weird textures. I have found many fixes for NVR but I only use VisualV.

 

All my ELS vehicles are replace slots so no add on vehicles or anything and it is only doing it on sheriff 2.

I have tried other vehicles still same thing

 

 

Untitled.png

 

We can't really see what the issue is with the pause screen open.  Can you please take a better screenshot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry didn't even notice the crap screenshot.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Hi Tactical

 

I have done so.

 

Wasn't sure if you meant the one under mods folder or normal gta5 files so exported both and named as per where I exported them from.

 

What info do you need.

 

 

On ‎12‎/‎30‎/‎2018 at 11:55 PM, Giordano said:

 

We can't really see what the issue is with the pause screen open.  Can you please take a better screenshot?

 

18 hours ago, Tactical Donut said:

Navigate to update.rpf\x64\data\ and extract carvariations.ymt. Open it with Notepad++ and get back to me when you've done that.

 

 

Hi guys

 

See above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, MMMike68 said:

Sorry didn't even notice the crap screenshot.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

Double check your sheriff2 files.  Make sure they are all spelled correctly.  Sometimes people overlook one letter by mistake.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
41 minutes ago, MMMike68 said:

Wasn't sure if you meant the one under mods folder or normal gta5 files so exported both and named as per where I exported them from.

 

If you use a mods folder, please send me that one, or if you don’t use a mods folder, please send me the one from the standard update.rpf.

 

LSPDFR won’t allow you to upload YMT files because it’s stupid, just change the extension to .txt and you’ll be able to upload it then. 

Edited by Tactical Donut

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Giordano said:

 

Double check your sheriff2 files.  Make sure they are all spelled correctly.  Sometimes people overlook one letter by mistake.

 

29 minutes ago, Tactical Donut said:

 

If you use a mods folder, please send me that one, or if you don’t use a mods folder, please send me the one from the standard update.rpf.

 

LSPDFR won’t allow you to upload YMT files because it’s stupid, just change the extension to .txt and you’ll be able to upload it then. 

I have checked them and changed the vehicle many times.

 

See attached.

 

 

modsfolder.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, MMMike68 said:

I have checked them and changed the vehicle many times.

 

See attached.

 

I guess you can't change the extension, it's completely unreadable from my end. Upload the original YMT to some service like Mediafire or Google Drive, then put a link to it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Tactical Donut said:

 

I guess you can't change the extension, it's completely unreadable from my end. Upload the original YMT to some service like Mediafire or Google Drive, then put a link to it here.

On my side is .txt ok give me 2 min

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, MMMike68 said:

On my side is .txt ok give me 2 min

 

28 minutes ago, Tactical Donut said:

 

I guess you can't change the extension, it's completely unreadable from my end. Upload the original YMT to some service like Mediafire or Google Drive, then put a link to it here.

 

 

https://drive.google.com/open?id=1e8CIPmXl6bxWSsGTRCSp4RBf9PyhJwKS

Just now, MMMike68 said:

 

29 minutes ago, Tactical Donut said:

 

I guess you can't change the extension, it's completely unreadable from my end. Upload the original YMT to some service like Mediafire or Google Drive, then put a link to it here.

 

Let me know if it works this time

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Tactical Donut said:

It works, I’ll edit it today and send it back to you somehow. 

Thanks you.

 

Great help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Tactical Donut said:

Since you uploaded it as an XML, I've attached my edited copy to this reply. Let me know if it works or not.

carvariations.ymt.xml

Will try it now thanks.

 

Could you find the issue and what was it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
29 minutes ago, MMMike68 said:

 

Could you find the issue and what was it?

 

I changed the carvariations data for sheriff2. 

 

This should hopefully fix it.

 

This is what I changed it to:

Spoiler

<Item>
      <modelName>sheriff2</modelName>
      <colors>
        <Item>
          <indices>
            <Item value="134" />
            <Item value="134" />
            <Item value="0" />
            <Item value="156" />
          </indices>
          <liveries>
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
          </liveries>
        </Item>
      </colors>
      <kits>
        <Item>0_default_modkit</Item>
      </kits>
      <windowsWithExposedEdges />
      <plateProbabilities>
        <Probabilities>
          <Item>
            <Name>police guv plate</Name>
            <Value value="100" />
          </Item>
        </Probabilities>
      </plateProbabilities>
      <lightSettings value="1" />
      <sirenSettings value="1" />
    </Item>

 

This is what it was originally:

Spoiler

<Item>
      <modelName>sheriff2</modelName>
      <colors>
        <Item>
          <indices content="char_array">
            134
            134
            0
            156
            0
            0
          </indices>
          <liveries>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
          </liveries>
        </Item>
      </colors>
      <kits>
        <Item>0_default_modkit</Item>
      </kits>
      <windowsWithExposedEdges/>
      <plateProbabilities>
        <Probabilities>
          <Item>
            <Name>Police guv plate</Name>
            <Value value="100"/>
          </Item>
        </Probabilities>
      </plateProbabilities>
      <lightSettings value="23"/>
      <sirenSettings value="1"/>
    </Item>

 

This will also fix the double light emissive you would have seen with the headlights.

Edited by Tactical Donut

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Tactical Donut said:

 

I changed the carvariations data for sheriff2. 

 

This should hopefully fix it.

 

This is what I changed it to:

  Reveal hidden contents

<Item>
      <modelName>sheriff2</modelName>
      <colors>
        <Item>
          <indices>
            <Item value="134" />
            <Item value="134" />
            <Item value="0" />
            <Item value="156" />
          </indices>
          <liveries>
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
            <Item value="false" />
          </liveries>
        </Item>
      </colors>
      <kits>
        <Item>0_default_modkit</Item>
      </kits>
      <windowsWithExposedEdges />
      <plateProbabilities>
        <Probabilities>
          <Item>
            <Name>police guv plate</Name>
            <Value value="100" />
          </Item>
        </Probabilities>
      </plateProbabilities>
      <lightSettings value="1" />
      <sirenSettings value="1" />
    </Item>

 

This is what it was originally:

  Reveal hidden contents

<Item>
      <modelName>sheriff2</modelName>
      <colors>
        <Item>
          <indices content="char_array">
            134
            134
            0
            156
            0
            0
          </indices>
          <liveries>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
            <Item value="false"/>
          </liveries>
        </Item>
      </colors>
      <kits>
        <Item>0_default_modkit</Item>
      </kits>
      <windowsWithExposedEdges/>
      <plateProbabilities>
        <Probabilities>
          <Item>
            <Name>Police guv plate</Name>
            <Value value="100"/>
          </Item>
        </Probabilities>
      </plateProbabilities>
      <lightSettings value="23"/>
      <sirenSettings value="1"/>
    </Item>

 

This will also fix the double light emissive you would have seen with the headlights.

Just tried it now still doing the same thing (Sad face)

 

What else can it be?

 

Untitled 1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×