Jump to content
Myer Flyer

UV mapping image not showing up in Zmodeler 3

Recommended Posts

I am trying to UV map my license plate but, when I click on the image nothing shows up. How do I fix this?

1404282984_Screenshot(815).thumb.png.8894e6fee23a15c7096a3a6fd1b85259.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/4/2018 at 5:38 PM, Insus100 said:

Have you assigned it to a material and set it vehicle_paint?

Yeah, I'm trying to use the bodyshell material on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/14/2018 at 3:51 AM, Insus100 said:

Select only the plate in polygon mode, right click and edit uv

It's still not working

Screenshot (819).png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/13/2018 at 5:36 PM, flwpheonix said:

It was meant, you have to click on UV2 in the material tab in UV mapper.

Under Materials properties? because they're's nothing under the globe with the scope that says "#2."

Share this post


Link to post
Share on other sites

After you go to edit the uv mapping in the window you have with uv material view click on the Material button in the bottom left corner of the window. You'll see the material in the list there and then click on it and it'll pop up

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Thero said:

After you go to edit the uv mapping in the window you have with uv material view click on the Material button in the bottom left corner of the window. You'll see the material in the list there and then click on it and it'll pop up

Thanks for explaining it in a better way. Appreciate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×