Jump to content
Sign in to follow this  
theninja35

Zmod: Police Console Glitch

Recommended Posts

Hi. I have a problem with importing the Police Console. It always says it is missing "grey" and "0000" or whatever. I did inport them. Does anyone know what is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

PFC provided the textures in .dds, you need to convert them into .png using a image editor, Nvidia has the necessary plug-in for photoshop,

GTA can only handle one image format, I don't know if zmodeler follows that rule when importing, but during exporting to .wft you'll have to pick between having textures in .dds, .png and .tga, .png has the smallest filesize, and is easier to customize.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no

the model was exported with those textures so the model has saved those textures as the only ones it recognizes.

if you rename it then the model wont recognize it but this only applies to when your importing something.once you've opened it you can change names of textures and what not.

when importing into zmodeler you have the option of png,dds and tga.

this doesn't apply to what the game will use but what reccomended textures the model will uses when importing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

or when you import it, change the perferable texture to dds...lol

But then I can't import .png images...Right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×