Jump to content
bizzlezx10r

1 out of 4 lights not flashing

Recommended Posts

I'm currently creating a Police Porsche GT3. The 2 strobes in the back window flash but only one of the strobes in the front window works. Being I'm replacing "Police" there is no carvariation for it. I know you can create a new entry for it and add it to any carvariation file but i don't even know where to start.

I'm sure the "Siren" setting is fine because the CVPI i took the strobes from also had strobes on the push bumper which i have removed.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/5/2016 at 10:27 AM, 11john11 said:

You used different numbers for all the sirens right? like: siren1 siren2 siren3 siren4

The car i took them from i think only had one set in the front so i copied them and pasted them so i guess technically I have two sets in the front that both say siren 1 & 2.

But I believe the two sirens in the back windows both say Siren 1 & 2 as well, i'll have to check. 

 

Could that be an issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, bizzlezx10r said:

The car i took them from i think only had one set in the front so i copied them and pasted them so i guess technically I have two sets in the front that both say siren 1 & 2.

But I believe the two sirens in the back windows both say Siren 1 & 2 as well, i'll have to check. 

 

Could that be an issue?

Yes, i had the same problem on an ambulance i was working on, i just copied the lights from the back and put them in the front, they didn't flash, changed the numbers and suddendly it was working

Edited by 11john11

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/6/2016 at 1:40 PM, 11john11 said:

Yes, i had the same problem on an ambulance i was working on, i just copied the lights from the back and put them in the front, they didn't flash, changed the numbers and suddendly it was working

Odd, I changed all of the numbers and the one light that was giving me problems started working but then a different light is having the same issue. I made sure to change all of the lights to Siren1 through 15. I even changed the parent ID to Misc a - Misc g  (G is the one i'm having an issue with)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still having this issue.  Somebody else said you can't exceed more than 20 sirens - That doesn't include the spot light right?

What i have now is

Back window = 4

Lightbar = 5

Front grill = 4

From the looks of it i have 13 "Sirens" so idk what i'm doing wrong.

Edited by bizzlezx10r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×