Jump to content
ZanySmile

GTA V vehicle mods

Recommended Posts

Hi!

Everytime I try to install a vehicle mod it shows it in OpenIV but when I go in game it doesn't work. Please help because I really want to enjoy this game. Thank you for your answers and help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK. I install the vehicle model like it tells me in the read me folder that the creator provided. I install it in the same folder that it tells me to. When I open up the model file with OpenIV the model looks fine. When I start my game and try to spawn the vehicle using SNT it spawns the default vehicle model. It's like gta overwrites my modded model.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, ZanySmile said:

OK. I install the vehicle model like it tells me in the read me folder that the creator provided. I install it in the same folder that it tells me to. When I open up the model file with OpenIV the model looks fine. When I start my game and try to spawn the vehicle using SNT it spawns the default vehicle model. It's like gta overwrites my modded model.

That's because it does. There have been new measures taken by Rockstar to prevent modding, from what I understand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×