Jump to content
wteoh1

ELS 7 primary lights not working

Recommended Posts

hey guys so I followed exactly what the ELS 7 video on YouTube and installed it correctly. But I have a problem. My primary lights won't work for some reason. These are the els cars I have.

 

http://gtapolicemods.com/downloads.php?do=file&id=457

http://gtapolicemods.com/downloads.php?do=file&id=358

http://gtapolicemods.com/downloads.php?do=file&id=360

http://gtapolicemods.com/downloads.php?do=file&id=355 (also installed with noose)

 

Can anyone help me to get ELS 7 to work properly? controls and such? or is it a glitch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you use simple native trainer? If so, try this:

 

1. Open trainer.ini in your GTA directory

2. Search the document (CTRL+F) for KeyBindingsDisabled

3. Change the value after KeyBindingsDisabled from 0 to 1

4. Save and exit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you use simple native trainer? If so, try this:

 

1. Open trainer.ini in your GTA directory

2. Search the document (CTRL+F) for KeyBindingsDisabled

3. Change the value after KeyBindingsDisabled from 0 to 1

4. Save and exit

 

Do you use simple native trainer? If so, try this:

 

1. Open trainer.ini in your GTA directory

2. Search the document (CTRL+F) for KeyBindingsDisabled

3. Change the value after KeyBindingsDisabled from 0 to 1

4. Save and exit

 

I'll try it let see what happens.

KeybindingsDiabled is already on 1 so i don't thinkt hats the problem what should i do?

Edited by wteoh1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into your trainer ingame then go to options/ disable keys.

That's exactly what I told him to do, except my change is permanent...

 

Anyway, are you certain that you installed ELS properly? Did you copy all of the folders over, including the scripthook and the dsound? When you enter an ELS-enabled vehicle and press CTRL+M, does the lighting mode window appear?

Share this post


Link to post
Share on other sites

so guys i reinstalled everything carefully and i think its working fine since i was playing around and getting familiar with controls but is there a PRML key? just want to reassure

 

What the primary key?


the lighting windows does open when i press ctrl + m.

 

 

Edited by wteoh1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this same problem, so i downgraded to ELS V6, installed everything correctly and haven't had any problems since, the primary key for ELS V6 is "J". Also, i don't think there are a lot of cars that are ELS 7 enabled yet so i would download ELS 6 until it works properly

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally got the primary buttons. You have to hold alt + j? tap j 3 times and hold it? its so difficult for some reason, i need an easier way to work with it

Edited by wteoh1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try going to your ELS.ini in your main directory and changing the key for Toggle_LSTG = 

 

If the primary light button that you changed it to works, than it means either you have another mod interfering, or your trainer keys aren't disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally got the primary buttons. You have to hold alt + j? tap j 3 times and hold it? its so difficult for some reason, i need an easier way to work with it

 

You press J 3 times to turn on all of the lights.

 

I had this same problem, so i downgraded to ELS V6, installed everything correctly and haven't had any problems since, the primary key for ELS V6 is "J". Also, i don't think there are a lot of cars that are ELS 7 enabled yet so i would download ELS 6 until it works properly

 

All ELS 6 cars are compatible with ELS 7.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep guys I fixed it problem solved I'm using a mac keyboard on windows 7 so something is not right with the j buttons including my other mac keyboard i tried so i reassign the hotkeys to my keypad work is done IM enjoying ELS 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys

i have the same problem but i don't use keybord mac

i use simple trainer and els7, i must press j 3x then i have primary lights

please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×