Jump to content
Insus100

Textures Showing in zmodeler but white ingame

Recommended Posts

Fixed.

But still the beacon is too reflective, like you can't notice its red.

hDWMIQP.jpg

Edited by Insus100

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Fixed.

But still the beacon is too reflective, like you can't notice its red.

hDWMIQP.jpg

double check the ytd see what they  textures looks like, could also be too high resolution textures might have to decrease the resolutions. go through ur materials as well. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Candice said:

double check the ytd see what they  textures looks like, could also be too high resolution textures might have to decrease the resolutions. go through ur materials as well. 

I used this:

https://www.lcpdfr.com/files/file/13538-federal-signal-fireball-fb-11/

I'll check the resolutions but I don't think they are too big.

Edited by Insus100

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Candice said:

i heard if you are using NVR it will cause that issue as well

Using VisualV. shall I uninstall it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Insus100 said:

Using VisualV. shall I uninstall it?

im not 100% sure visual v shouldn't be causing that. do the textures show in open iv ? annd what resolution are they ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Candice said:

its ok  mmm not sure 

what about the paint material is it set up right ?

The paint shows right ingame, it's just the beacon, this is how it looks:

 

How it should look:

bgHRdHn.jpg

 

You know, in that image you can see a solid red, while mine has too many reflections and it's too transparent, almost unoticeable it's red.

 

Here's the material setup in zmodeler:

xQyebEz.png

I tried increasing the opacity, but same result, and it has too much reflection, even if I remove env.dds.

Edited by Insus100

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Candice said:

looks like ur spec mapp, glass set to transparent ?

 

Don't really know... vehicle_generic_smallspecmap.dds is set over there2G9FMqk.png

Edited by Insus100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×