Jump to content
coleslaw33

Captain14s LSPD pack crashing game on startup

Recommended Posts

I recently did a fresh install of GTA and my lspdfr mods and everything was working fine until I added the LSPD pack. I want this pack specifically so I don't have to mess around with ELS since Captain14 has done an amazing job with the lighting. Everything loads fine until I get to the normal loading screen and then the game crashes. Does anybody have an idea of what's wrong? I used the automatic downloader and installed into the mods folder. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,
First, can you please provide me with a screenshot of your GTA 5 Main Directory and your mods folder, as well as the dlcpacks section of your mods folder located at mods/update/x64/dlcpacks. 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Officer Wiggins said:

Bastion is a miracle worker, he should be able to help you! 

Well, thank you. But I am not as good as Pav500. He is exceptional at what he does to help this community.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The OIV might cause crashes and game data corruption sometimes when GTA V updates, therefore I recommend that you use WinRaR to open the OIV, follow the file directory in assembly.xml and install the content manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thing that worked for me is to install this: https://www.gta5-mods.com/misc/gta-5-gameconfig-300-cars

My GTAV does not crash once I installed that.

Edited by rking3481

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, rking3481 said:

This thing that worked for me is to install this: https://www.gta5-mods.com/misc/gta-5-gameconfig-300-cars

My GTAV does not crash once I installed that.

That is what I was gonna suggest. However, it could be another issue besides that. Which is why I requested to see his files and directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies. I installed a new config as well as a pack file limit adjuster and a heap adjuster. It also seems like LSPDFR was conflicting with one of my other mods. I did a fresh install and now everything seems to be working well. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/18/2018 at 2:25 PM, coleslaw33 said:

Thanks for the replies. I installed a new config as well as a pack file limit adjuster and a heap adjuster. It also seems like LSPDFR was conflicting with one of my other mods. I did a fresh install and now everything seems to be working well. 

That is great to hear! Enjoy patrolling the mean streets of Los Santos and Blaine County!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×