Jump to content
bobbyi8

MY SCREEN GOES BLACK

Recommended Posts

First when i got the game it worked fine. But after installing LCPDFR, every 5-15 minutes the screen goes blank ( black ) and the i have to take out the battery of my laptop so i can turn on my computer. So basically the screen goes blank and nothing happens after LCPDFR starts

PLEASE HELP I'M EAGER TO PLAY

Share this post


Link to post
Share on other sites

BEGIN *SIGNED* LCPD First Response Issue Report

Diagnostics Tool Version: 0.4.3

Operating system: Windows7 HomePremium (6.1.0.0 Build: 7600) Service Pack:

System RAM (GB): 3.75

CPU cores: 2

NET Framework 4.0 installed: True

Visual C++ 2010 Redistributable installed: True

GTA IV - Installed: True

GTA IV - Install folder: C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IV

GTA IV - Version: 1, 0, 7, 0

GTA IV - Asi loader installed: False

GTA IV - Asi loader:

GTA IV - Asi loader valid: False

GTA IV - C++ ScriptHook installed: True

GTA IV - C++ ScriptHook valid: True

GTA IV - C++ ScriptHook version: 0, 5, 1, 0

GTA IV - ScriptHookDotNet installed: True

GTA IV - ScriptHookDotNet valid: True

===============BEGIN .NET SCRIPTHOOK LOG===============

2012-06-12 17:15:27 - Initializing ScriptHookDotNet v1.7.1.4 BETA (GTA IV version 1.0.7.0)

2012-06-12 17:16:57 - Direct3D device created!

2012-06-12 17:16:57 - SEARCHING FOR SCRIPTS...

2012-06-12 17:16:57 - Loading scripts in Assembly 'scriptsFirstResponse.net.dll' ...

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.Main.EmergencyLights'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.Main.Start'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'CSharp.Engine.Core'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.Debugging'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.DeletionList'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.Hardcore'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.TextDraw'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCMD.Main'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCMD.Functions'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Carboot'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Disarm'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Frisk'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.PullOver'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Actions'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Debug'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Flashlight'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Functions'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Partner'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.inputSimulator'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Start'!

2012-06-12 17:16:57 - ...found script 'FirstResponse.LCPD.Various'!

2012-06-12 17:16:57 - Loading scripts in Assembly 'scriptsIVDashCamV2.net.dll' ...

2012-06-12 17:16:58 - ...found script 'IVDashCamV2.Core'!

2012-06-12 17:16:58 - ...found script 'IVDashCamV2.Extra'!

2012-06-12 17:16:58 - DONE! 23 valid scripts found!

2012-06-12 17:16:58 - STARTING SCRIPTS...

2012-06-12 17:16:58 - Error during GetPhoneNumber (Phone checks will be disabled):

System.Exception: Accessing Globals failed! Invalid Memory Address!

at unmanaged.MemoryAccess.GetGlobalAddress(Int32 index)

at unmanaged.MemoryAccess.GetPhoneNumber()

at GTA.NetHook.CheckPhone()

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'IVDashCamV2.Extra'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'IVDashCamV2.Core'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Various'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Start'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.inputSimulator'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Partner'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Functions'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Flashlight'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Debug'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Actions'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.PullOver'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Frisk'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Disarm'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Carboot'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCMD.Functions'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.LCMD.Main'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.TextDraw'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.Hardcore'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.DeletionList'!

2012-06-12 17:17:01 - ...successfully started script 'FirstResponse.Debugging'!

2012-06-12 17:17:02 - ...successfully started script 'CSharp.Engine.Core'!

2012-06-12 17:17:02 - ...successfully started script 'FirstResponse.Main.Start'!

2012-06-12 17:17:02 - ...successfully started script 'FirstResponse.Main.EmergencyLights'!

===============END .NET SCRIPTHOOK LOG===============

End of *SIGNED* LCPD First Response Issue Report

Digital signature: jGkOg7fgFJJj4aOwTB/nmQ==

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I have located your issue

GTA IV - Asi loader installed: False

GTA IV - Asi loader:

GTA IV - Asi loader valid: False

Please see

Share this post


Link to post
Share on other sites

Funny..i didnt say anything about the patch version, I run IV patch 1070, and EFLC 1120 and they work fine, other than my heavy car loads, you can get the asi loaders by reinstalling LCPDFR and checking off either Xlive, or dsound.

Edited by Asuna

Share this post


Link to post
Share on other sites

it could be that your laptop's Graphics processor cannot handle gtaiv with out over heating and shutting down, I got that alot on my macbook with the sims, sooo I would re-render this subject a hardware issue, not a gta, or lcpdfr issue

Edited by Asuna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×