Jump to content
Verdurino

HELP ME | INSTALLATION PROBLEM

Recommended Posts

i have this problem...

Installation component 'LCPDFRModels' error'd!

in System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

in System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath)

in System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options)

in System.IO.StreamWriter.CreateFile(String path, Boolean append)

in System.IO.StreamWriter..ctor(String path, Boolean append, Encoding encoding, Int32 bufferSize)

in System.IO.StreamWriter..ctor(String path, Boolean append, Encoding encoding)

in System.IO.File.InternalWriteAllText(String path, String contents, Encoding encoding)

in System.IO.File.WriteAllText(String path, String contents)

in G17MediaSetupEngine.Installation_Components.tazershit.beginComponent()

in G17MediaSetupEngine.UI.Interface.wizardControl1_SelectedPageChanged(Object sender, EventArgs e)

in G17MediaSetupEngine.UI.Interface.wizardControl1_SelectedPageChanged(Object sender, EventArgs e)

PLEASE HELP ME!

Share this post


Link to post
Share on other sites

please use the search feature on the site before posting, this issue has been solved many times before.

  • Make sure your GTA directories are not readonly, especially the COMMON/DATA folder.
  • Also ensure you are running the installer as a administrator

Share this post


Link to post
Share on other sites

now...

Installation component 'LCPDFRModels' error'd!

in RageLib.FileSystem.IMGFileSystem.Open(String filename)

in G17MediaSetupEngine.Installation_Components.tazershit.beginComponent()

in G17MediaSetupEngine.UI.Interface.wizardControl1_SelectedPageChanged(Object sender, EventArgs e)

in G17MediaSetupEngine.UI.Interface.wizardControl1_SelectedPageChanged(Object sender, EventArgs e)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Caused by the same problem, either your not running the installer as a admin or your GTA directories are not readonly, especially the COMMON/DATA folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×