Jump to content
Not AJ

LSPDFR 0.3 Having Start Up Issues (Log Attached)

Recommended Posts

Hello there, I recently just downloaded the LSPDFR 0.3 modification. Ever since then, I have been getting these errors. It seems as if it has to do with the "LSPD_First_Response.PoliceComputer" 

LOG:  6b043312ac0f76b5a681d931be84ff37.png

I apologize for posting this topic, I understand everybody else has a topic posted just like mine but I just had to show the log which leads to my question:

Am I installing something wrong or is that a general error? (Happens when ForceDuty command is typed, or exiting the police station after getting a vehicle with a cop model)

Share this post


Link to post
Share on other sites

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to LSPDFR Support & Information.
Please post in the correct location in the future.

Remove Police Radio (and any other LSPDFR plugins that haven't been updated to work with 0.3).

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, willpv23 said:

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to LSPDFR Support & Information.
Please post in the correct location in the future.

Remove Police Radio (and any other LSPDFR plugins that haven't been updated to work with 0.3).

Do you ever get tired of repeating yourself? LMAO HA HA H ;) Luv ya will!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, FadedCalicoJack said:

Do you ever get tired of repeating yourself? LMAO HA HA H ;) Luv ya will!

Lol heheheh, I'm not smart bro :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×