Jump to content
SamuelC0n

Police 4 (Unmarked) for LSPDFR not working.

Recommended Posts

When trying to add new model to Police4 I add the files with Open4 properly, but when I get to the game and spawn the model with the trainer it's always the stock model GTA 5 came with. I've tried many different models and followed their instructions for install and still nothing. Any idea of what to do guys?

 

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://i.imgur.com/I0B5P1Y.png

This topic has been moved to the appropriate forum. Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, CouthInk4 said:

http://i.imgur.com/I0B5P1Y.png

This topic has been moved to the appropriate forum. Please post in the correct location in the future.

 

Just now, OfficerSunsetShimmer said:

Which place are you replacing it? x64e is the correct one for Police4.

I am replacing it in the x64e.. When I close Open4 and load the game the stock model shows up, when I return to open4 and look at the model it's the model I added. Not sure why it isn't working.

 

Sorry CouthInk4, this is my first time posting. Usually I'm pretty good on modding LSPDFR but this one I can't figure out. I will be sure to post in the correct place next time. Sorry about that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×