Jump to content

Recommended Posts

i installed it did all the suff etc. But when I go in game and spawn a cop car via the trainer it suddenly crashes. Can someone explain this problem and tell me how to fix it? Please respond quick as I want to test out ELS.

Edited by Deltex

Share this post


Link to post
Share on other sites

MODERATOR NOTICE
Moved to GTA IV Support Requests. The Discussion section is not for support. Please make sure to post in the correct section next time.

You will need to provide more information on your problem, installation setup and specs. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed correctly did all of the stuff it said. It's just when I go ingame and I spawn an ELS enabled vehicle it suddenly crashes with 'Grand Theft Auto IV has stopped working'. I absolutely have no Idea how this has happened since ELS V7 worked perfectly for me. 

My specs:

AMD 5200 APU @ 2.00 GHZ 

Radeon HD 8400

8.GB DDR3 RAM

750 GB Hard Drive

Yes it is a laptop

Share this post


Link to post
Share on other sites

But they obviously do, since the game crash. LCPDFR is very demanding, and might make the game crash if you are using other mods. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah but at the time LCPDFR wasn't running so it's something to do with ELS or something I don't really know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had problems starting this mod but once you get it working it's awesome!

In case you are having problems here is what I have done (it used to crash almost every 5 minutes or right after loading my save game)
- removed all previous versions 
- updated required files and drivers
- lowered settings in my game (used to cause GTA SAMP60)
- removed dsound.dll (pasted the latest I could find)
- adjusted settings for colors in ELS.ini (lowered the ambient lights factor)
- removed all ELS vehicles from AI and traffic



*I would like to suggest using ELS V8 Car Pack from GTA V* - it's just that great

Edited by Baja002

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes the problem occurred when I installed it.

 

yes this has happened to me also so i deleted it and used non els cars but i do want to use ELS SO BAD

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ELS just that time working if you install it before you install the LCPDFR, because the ELS overwrite the LCPDFR's AdvancedHook.dll


So, you go a basic game, you want to use the ELS with LCPDFR first you copy that files what is need to ELS works, After that install/copy the LCPDFR's files and clearly work

 

(I hope you understand)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×