Jump to content
Officer.Barbrady

LCPDFR Diagnostics Tool has stopped working

Recommended Posts

I installed the most current version of LCPDFR with the hotfix without an issue. However, when I start of the Diagnostics Tool, it gives me the message: "Diagnostics Tool has stopped working". I do not believe I have the LCPDFR.log, AdvancedHook.log and AdvancedHookInit.log files. I may have the LCPDFR.log, though, I have enclosed what I think is the LCPDFR.log. I will also enclose a screen capture of the error screen. I do have the error log though:

 

Problem signature:
  Problem Event Name:    CLR20r3
  Problem Signature 01:    lcpdfr diagnostics tool.exe
  Problem Signature 02:    1.0.0.0
  Problem Signature 03:    532371bc
  Problem Signature 04:    mscorlib
  Problem Signature 05:    4.0.30319.18444
  Problem Signature 06:    52717edc
  Problem Signature 07:    46b2
  Problem Signature 08:    1a
  Problem Signature 09:    System.Windows.Markup.XamlParse
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.768.3
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    0a9e
  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3:    0a9e
  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
 

How can I solve this issue? I hope I provided enough information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

does it happen immediately on startup or when selecting an action like configuration? For the latter, try ticking the "Advanced Mode" checkbox at the bottom. Also make sure Microsoft.WindowsAPICodePack.dll is in the same folder as the tool.

 

LMS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

does it happen immediately on startup or when selecting an action like configuration? For the latter, try ticking the "Advanced Mode" checkbox at the bottom. Also make sure Microsoft.WindowsAPICodePack.dll is in the same folder as the tool.

 

LMS

 

That seemed to have fixed it, but now I am having another issue. I shall attach a picture to show it. It says that my login credentials are invalid when I know for a fact they are valid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can manually retrieve your API-Key from here: http://www.lcpdfr.com/page/csapikeygen

 

Put the key into your LCPDFR.ini file and it should work fine.

 

I entered my key here, in the LCPDFR Notepad file with the cog on it:

[Networking]

APIKey=     

ServicesEnabled=True   

 

And it still gives me an error message, the same one as earlier.

Edited by MichaelK91

Share this post


Link to post
Share on other sites

No no, once you added the key into the .ini you don't need the configuration tool anymore. It does the same thing, it just gets the key from the website and inserts it. When you do it manually it's all fine.

 

Error 0x1 refers to installation not found, make sure you tick the "Advanced Mode" checkbox at the bottom to manually select a folder. This usually occurs when your registry keys are missing or have been damaged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No no, once you added the key into the .ini you don't need the configuration tool anymore. It does the same thing, it just gets the key from the website and inserts it. When you do it manually it's all fine.

 

Error 0x1 refers to installation not found, make sure you tick the "Advanced Mode" checkbox at the bottom to manually select a folder. This usually occurs when your registry keys are missing or have been damaged.

 

Okay, where is the .ini file and what does it look like? Because obviously I put things in the wrong place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The.ini file is in your game root in the LCPDFR folder. It's called LCPDFR.ini.

 

Whenever I go to use the tool and I click to edit my ini, it says that I cant find it in the eflc folder. I know you can just click on the advanced mode but is there any other way to fix this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whenever I go to use the tool and I click to edit my ini, it says that I cant find it in the eflc folder. I know you can just click on the advanced mode but is there any other way to fix this.

 

 

When it fails to find it automatically, you have to manually select it, no way to avoid that.

 

I see a LCPDFR file, but no .ini next to it. Is the selected file the right one in the picture?

 

Yeah, that's the right one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When it fails to find it automatically, you have to manually select it, no way to avoid that.

 

 

Yeah, that's the right one.

 

Okay, I inputted the ID before and it did not do anything. But I had to uninstall GTA IV because I may have installed a car pack wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mhb    3

I installed the most current version of LCPDFR with the hotfix without an issue. However, when I start of the Diagnostics Tool, it gives me the message: "Diagnostics Tool has stopped working". I do not believe I have the LCPDFR.log, AdvancedHook.log and AdvancedHookInit.log files. I may have the LCPDFR.log, though, I have enclosed what I think is the LCPDFR.log. I will also enclose a screen capture of the error screen. I do have the error log though:

 

Problem signature:

  Problem Event Name:    CLR20r3

  Problem Signature 01:    lcpdfr diagnostics tool.exe

  Problem Signature 02:    1.0.0.0

  Problem Signature 03:    532371bc

  Problem Signature 04:    mscorlib

  Problem Signature 05:    4.0.30319.18444

  Problem Signature 06:    52717edc

  Problem Signature 07:    46b2

  Problem Signature 08:    1a

  Problem Signature 09:    System.Windows.Markup.XamlParse

  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.768.3

  Locale ID:    1033

  Additional Information 1:    0a9e

  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

  Additional Information 3:    0a9e

  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

 

How can I solve this issue? I hope I provided enough information.

 

Hi all and thanks for some people here for good support, i m new much newbie and before i use windows 8.1 and some crashs in game but now i have the same problem Michael have, I solve it with framenetwork 4.5 (i use now windows 7 64 bits ultimate) I hope that help some one here, and sorry for my bad english too kkkkk, congrats for a good site and support too I dont know if i can post here a link for michael but i think htat no problem is a site of microso... ---> http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653  (i use that framenetwork and solve my problem)

Ok now i have some cars mod if i find more i put here.

Regards,

mhb ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I am having the same issue, the app crashes, even when i tick Advanced mode, this is my report:

 

Probleemhandtekening:
  Gebeurtenisnaam van probleem: CLR20r3
  Probleemhandtekening 01: lcpdfr diagnostics tool.exe
  Probleemhandtekening 02: 1.0.0.0
  Probleemhandtekening 03: 532371bc
  Probleemhandtekening 04: PresentationFramework
  Probleemhandtekening 05: 4.0.0.0
  Probleemhandtekening 06: 4ba1f8db
  Probleemhandtekening 07: 693f
  Probleemhandtekening 08: ba
  Probleemhandtekening 09: System.Windows.Markup.XamlParse
  Versie van besturingssysteem: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Landinstelling-id: 1043
  Aanvullende informatie 1: 0a9e
  Aanvullende informatie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Aanvullende informatie 3: 0a9e
  Aanvullende informatie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
 
It's in Dutch, but just read the quote above and you will understand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×