Jump to content
winrrar808

GTA stops working

Recommended Posts

Ok so im getting this reoccurring problem every time i install a vehicle . I installed a lamborghini the other day, started the game and then it stops working after the loading screen. So i uninstalled it and reinstalled about 4times and it still doesn't work.. Anyone know the problem to this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is what you can try.

 

1. Reinstall GTA IV, try the vehicle mod, if it crashes your game... avoid it

 

OR

 

2. Remove all mods (if you kept track of what you have downloaded)

 

I recommend number one because it's foolproof. Make sure you run the game as admin and patch to v 1.0.7.0. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is what you can try.

 

1. Reinstall GTA IV, try the vehicle mod, if it crashes your game... avoid it

 

OR

 

2. Remove all mods (if you kept track of what you have downloaded)

 

I recommend number one because it's foolproof. Make sure you run the game as admin and patch to v 1.0.7.0. 

 

neither works

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install the vehicle?


If you did NOT install the vehicle and the game still crashes without mods, then you either 

 

Did not clean out GTA IV directory after uninstallation (some scripts still remain)

 

OR

 

You did not install correctly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install the vehicle?

If you did NOT install the vehicle and the game still crashes without mods, then you either 

 

Did not clean out GTA IV directory after uninstallation (some scripts still remain)

 

OR

 

You did not install correctly

 

the folder is clear, matter fact its gone after i uninstall. and when installing its not like im installing a new game where i enter the product code and stuff idk if thats the problem??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have a car parked infront of niko's house? if so move the car save game then put your vehicle you want back into the game and load it, should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×