Jump to content

Recommended Posts

So basically my mods won't work. I had it installed before but had to reset my computer and this time around its not working. I have everything in a "modded IV" folder like last time if that helps.

 

Heres the diagonstics...

BEGIN *SIGNED* LCPD First Response Issue Report
Diagnostics Tool Version: 0.4.3
Operating system: Unknown Unknown (6.2.0.0 Build: 9200) Service Pack:
System RAM (GB): 3.89
CPU cores: 2
NET Framework 4.0 installed: True
Visual C++ 2010 Redistributable installed: True
GTA IV - Installed: True
GTA IV - Install folder: C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IV
GTA IV - Version: 1, 0, 7, 0
GTA IV - Asi loader installed: False
GTA IV - Asi loader: 
GTA IV - Asi loader valid: False
GTA IV - C++ ScriptHook installed: False
GTA IV - C++ ScriptHook valid: False
GTA IV - C++ ScriptHook version: 
GTA IV - ScriptHookDotNet installed: False
GTA IV - ScriptHookDotNet valid: False
End of *SIGNED* LCPD First Response Issue Report
Digital signature: Fo9w9YIWZ4Izx0FqmNDZlA==

I'M pretty sure everythings installed correctly, but...

 

Please help me I am very confused.

 

 

ASILOG

// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- (C) Alexander Blade 2008 -- //
C:Windowssystem32dsound.dll is loaded, address 0x6E000000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x6E02248D
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x6E04EECC
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x6E00D244
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x6E021EED
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x6E006FEF
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x6E04F145
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x6E04EEAF
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x6E00F5BF
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x6E00E517
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x6E04EEE9
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x6E00F1FF
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x6E00EB75
Loading ASI C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVELS.asi
ASI loaded : C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVELS.asi, Address 0x5A310000
Loading ASI C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVScriptHookDotNet.asi
ASI loaded : C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVScriptHookDotNet.asi, Address 0x6DE80000
Loading ASI C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainer.asi
ASI loaded : C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainer.asi, Address 0x6A090000
Loading ASI C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainertbogt.asi
ASI loaded : C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainertbogt.asi, Address 0x64A80000
Loading ASI C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainertlad.asi
ASI loaded : C:Program Files (x86)Rockstar GamesModded IVTrainertlad.asi, Address 0x58F40000

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

So basically my mods won't work. I had it installed before but had to reset my computer and this time around its not working. I have everything in a "modded IV" folder like last time if that helps.

 

Heres the diagonstics...

BEGIN *SIGNED* LCPD First Response Issue Report
Diagnostics Tool Version: 0.4.3
Operating system: Unknown Unknown (6.2.0.0 Build: 9200) Service Pack:
System RAM (GB): 3.89
CPU cores: 2

GTA IV - Asi loader installed: False
GTA IV - Asi loader: 
GTA IV - Asi loader valid: False
GTA IV - C++ ScriptHook installed: False
GTA IV - C++ ScriptHook valid: False
GTA IV - C++ ScriptHook version: 
GTA IV - ScriptHookDotNet installed: False
GTA IV - ScriptHookDotNet valid: False


 

You need to download an ASI Loader such as dsound or xliveless. You also need Scripthook.dll which comes with most mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just laughed at you. I'm not stupid. I have installed these.

 

Being hostile is not going to help you. Stop being an ass (You are not automatically entitled to support. The people who help out in this forum volunteer their time and resources to help. Treat them with respect.)

The problem you are having IS EXACTLY what wmai20 said. 

 

wmai20: You need to download an ASI Loader such as dsound or xliveless. You also need Scripthook.dll which comes with most mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×