Jump to content

Manchu

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Manchu

  • Rank
    Upstanding Citizen

Profile Information

  • Country
    United States
  • Gender
    Male
  1. Yeah, I was just wondering if anyone else here has had the problem/found a fix as it's kind of aggravating me.
  2. Very true. I will later and ask if he's uploaded a new video.
  3. How is Jeff Favignano able to use them with a controller then? I think he does but correct me if I'm wrong. It doesn't make much sense to include a .ini with controller binds only to not be able to use them.
  4. Hello all, I've been playing LSPDFR lately and getting into game modding. I've put in some police vehicles, weapon sounds, and visual mods. Today I dug out my Afterglow Wireless PS3 controller to play LSPDFR with. I've used it with other games and I know all of the buttons, etc. work. However, I began to play LSPDFR today with the controller and to my dismay, none of the plugins I had installed picked up the input. Even the wheel turn function of MoreControlV wouldn't work! All of the functions work normally with a keyboard, which is what really confused me. Could this be caused by having too many functions mapped to the controller, or something? Just to clarify, all of the normal game functions work just fine with the controller, like scrolling menus in the pause menu or in the LSPDFR menus. All of the core LSPDFR functions work just fine; I can do traffic stops and get backup and stuff. Any help would be appreciated! -Manchu Edit: I'm also using Windows 10, if that's any use.
  5. Currently using Safer Chases, doesn't have a problem.
  6. What plugins and callouts are you using? I had the exact problem except I'm not using EUP. I fixed it by updating to the latest version of RPH & GTAV and removing all plugins that were not LSPDFR 0.3 compatible.
  7. Ok, so I updated all of my mods and removed the ones that weren't updated and it seems to be working now. I'm running GTAV v617 and RPH v.35.
  8. *I've finished updating my mods, and also switched from RAGEShowMyLocation to Player Location Display. Going to launch the latest RPH and GTAV right now with the 0.2 mods out.* *Edit 2: I'm also running PrecisionX 16 while playing the game.* Hello everyone, I've been having a bit of an issue with LSDPFR lately. During a pursuit, I will call for backup and not receive any. Instead, there are just inactive units parked in the middle of the road doing nothing. I will include a screenshot (1st pic) as I happened to be recording a video at the time when it happened. It also happened in the previous video that I had recorded, so this is not an isolated occurrence. I've tried updating all of the mods that I'm using and that hasn't seemed to do the trick. Here's all of the mods that I'm using, in a convenient Google Spreadsheet for ease of viewing: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WB9rV88Bwv_MgURtjt_YbI-EYeOMy25JYE0CASGu3pk/edit?usp=sharing I also noticed these little lines that looks interesting in the latest log: Here's the whole log: My system is as follows: i5-3450, H77 Mobo, GTX 970, 8GB of DDR3, CS750M PSU, 1TB 7200RPM drive. I'll also include a screenshot of my GTAV directory. I'm also going to do one last sweep and update all of my mods and then disable the ones that work with LSPDFR 0.2. I think Albo1125 has updated a few. Thirdly, I'm going to upgrade to GTAV v617 and RPH .35 now that it's been released and Traffic Policer is compatible again. Thanks in advance for help! -Manchu
×
×
  • Create New...