Jump to content
OwenAlexander99

ELS Causing Vehicle Lights to turn Off

Recommended Posts

Hello all,

I have just started to update my game to get back into LSPDFR and I've ran into and issue, where when I am Stage 3 (code 3) lights in with ELS, it turns off lights (some or all, depends on vhicle model) of my patrol vehicle. I've looked on the forums a bit and there doesn't seem to be a whole lot on this, any help would be great. Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AUG    2

You need to change the false of the third level of the light position of each line to true.

 

 

1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to GTA V Support, this is not LSPDFR related.
Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/27/2018 at 9:11 AM, AUG said:

You need to change the false of the third level of the light position of each line to true.

 

 

1.png

Hi, so i fiddled around with the VCF files and everything seems to be in order that way and im still having the same issue. Any other suggestions? A lot of people are saying they had to reinstall GTAV and LSPDFR, but I am hoping there is a way around that.....

Edited by OwenAlexander99

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×