Jump to content
RAGE2Sage

cop holster glitch/interference

Recommended Posts

alright, so ive been having issues with the cop holster plugin, it works fine off duty, but once i do go on duty, it has an issue. the aniomations work, but after the first draw it does not put the gun back into the holster. im thinking it is an interfereing pulgin that loads with lspdfr, ill include a ss of all my plugins, ive seen lots of others that have had this issue, if you have any ideas, or known solutions, a reply would be appreaciated. thanks!

Screenshot_115.png

Screenshot_116.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

i know it doesnt work on all models, but i tried them all, when im off duty, it works as normal on all the models it is supposed to, (eup, default) but when i go on duty, it just does not put the gun into the holster again. tried re installing, but that didnt fix anything, i think it is just a plugin interfering with it. but im not sure how to figure out which one.

Edited by RAGE2Sage
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, RAGE2Sage said:

i know it doesnt work on all models, but i tried them all, when im off duty, it works as normal on all the models it is supposed to, (eup, default) but when i go on duty, it just does not put the gun into the holster again. tried re installing, but that didnt fix anything, i think it is just a plugin interfering with it. but im not sure how to figure out which one.

What gun are you trying to put back in and is it a modded pistol or standard gta weapon?


Try to Remove the pistol>Go-Onduty>Add the pistol back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Pavy said:

What gun are you trying to put back in and is it a modded pistol or standard gta weapon?


Try to Remove the pistol>Go-Onduty>Add the pistol back.

it is the max payne 3 glock 19 replacing the pistol, ill try that rn

 

nope, i took out the modded pistol and its still doing it.

Edited by RAGE2Sage

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, RAGE2Sage said:

it is the max payne 3 glock 19 replacing the pistol, ill try that rn

 

nope, i took out the modded pistol and its still doing it.

Can you test it with a default gta 5 pistol. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

2 minutes ago, Pavy said:

Can you test it with a default gta 5 pistol. 

i just did, that what i mean when i said i took out the modded pistol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Pavy said:

Can you show us a video of this happening please?

one sec, and do you mean a vid with both a stock pistol and a modded one

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, RAGE2Sage said:

one sec, and do you mean a vid with both a stock pistol and a modded one

 

No just stock.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why did you teleport to waypoint?

Try reloading cop holster after going on-duty.

Unload and then Load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Pavy said:

Why did you teleport to waypoint?

Try reloading cop holster after going on-duty.

Unload and then Load.

i teleported because i was gliched in the animation since i forced duty, usually that doesnt happen, also, i just did what you said and reloaded while on duty, it still does it

 

Edited by RAGE2Sage

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, RAGE2Sage said:

i teleported because i was gliched in the animation since i forced duty, usually that doesnt happen, also, i just did what you said and reloaded while on duty, it still does it

 

Remove all the plugins inside plugins/lspdfr
Go on duty ingame and see if it occurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Pavy said:

Remove all the plugins inside plugins/lspdfr
Go on duty ingame and see if it occurs.

alright, give me one moment

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

it doesnt occur after clearing plugins/lspdfr, ill start adding plugins back, and see at what point it breaks

 

Edited by RAGE2Sage

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, RAGE2Sage said:

it doesnt occur after clearing plugins/lspdfr, ill start adding plugins back, and see at what point it breaks

 

Reply back when you find the plugin

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Pavy said:

Reply back when you find the plugin

ok, so with no plugins, it worked perfectly fine, so i added arrest manager, it didnt work at all. so i took it out and added traffic policer, now it works about half the time. 

Edited by RAGE2Sage

Share this post


Link to post
Share on other sites

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to GTA V Support, this is not LSPDFR related.
Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×