Jump to content
OfficerBenZoUSA

RAGE Plugin Crashes on Load Up =/

Recommended Posts

2 hours ago, OfficerBenZoUSA said:

When i Load up in rage it crashes after about 2 mins in the loading screen.

RagePluginHook.log

Do you play with a mods or scripts folder? If so, rename them both to mods_ and scripts_
See if your game loads now

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, OfficerBenZoUSA said:

Nope crashes too. =/

were you able to play gta5 without rage and mods from before you started modding?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, OfficerBenZoUSA said:

I was able to play yesterday and then I reinstalled stuff and it started acting up.

What is your graphics card, processor and ram amount?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, OfficerBenZoUSA said:

 

AMD Radeon RX 560

AMD FX processor and 8 GB

 

I suggest You restart from scratch because the troubleshooting I helped you isn't making any sense as to why your gaming isn't launching. Uninstall GTA 5, Delete everything inside that is left over. Every script dll mod folder Etc. Install Gta 5 and make sure you can run it first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Pavy said:

I suggest You restart from scratch because the troubleshooting I helped you isn't making any sense as to why your gaming isn't launching. Uninstall GTA 5, Delete everything inside that is left over. Every script dll mod folder Etc. Install Gta 5 and make sure you can run it first.

Alrighty thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×