Jump to content
Cobra996

Corrupt Game

Recommended Posts

Hey all. I have recently installed LSPDFR First reponse and all the Mods that you need to run. One of the last mods I did was install Police packs. I was watching a video on how to do it correctly. I installed a mods folder and used open IV to do it correctly.  And I copied the update folder and paste is in the mods folder. But when I launch the game everything works fine. I bring up the EUP menu and get into uniform. The problem has when I hit F4 and type Spawn Sheriff, or any other police vehicle name. And when I do that the game freezes for a moment and then everything launches, but then the game has a error message that says,  "corrupt game data please verify and reboot game".  Is there a fix out there to help me. Everything works fine except when I try to spawn or go to the police station and get in a car. the it comes up with that message. And I followed everything that the video showed me.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Cobra996 said:

Hey all. I have recently installed LSPDFR First reponse and all the Mods that you need to run. One of the last mods I did was install Police packs. I was watching a video on how to do it correctly. I installed a mods folder and used open IV to do it correctly.  And I copied the update folder and paste is in the mods folder. But when I launch the game everything works fine. I bring up the EUP menu and get into uniform. The problem has when I hit F4 and type Spawn Sheriff, or any other police vehicle name. And when I do that the game freezes for a moment and then everything launches, but then the game has a error message that says,  "corrupt game data please verify and reboot game".  Is there a fix out there to help me. Everything works fine except when I try to spawn or go to the police station and get in a car. the it comes up with that message. And I followed everything that the video showed me.

 

Thanks.

If spawning a car crashes the game, then it is clear that the vehicle model is corrupted or not installed properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×