Jump to content
lawenforcementjoker

Police4 crashing game.

Recommended Posts

I have never had an issue with this slot. I have not even changed the vehicle in it for over three months. Today when I tried to use it every time it crashes my game saying I need to reboot. I have taken the vehicle out and used a different one and same thing.

 

I have everything up to date and I verified my game files on steam with no issues... I am at a loss for how to correct this random issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, lawenforcementjoker said:

I have never had an issue with this slot. I have not even changed the vehicle in it for over three months. Today when I tried to use it every time it crashes my game saying I need to reboot. I have taken the vehicle out and used a different one and same thing.

 

I have everything up to date and I verified my game files on steam with no issues... I am at a loss for how to correct this random issue.

How do you know its police4?
What location do you put your police4 files?
Are you using a mods folder?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know it’s police4 because all my other slots work just fine (police, police2, police3, fbi... etc). I use a mods folder and place all my vehicles in the latest patch day for me is 19. And as soon as I attempt to spawn police4 thru the trainer I get the crash and reboot error. 

Edited by lawenforcementjoker

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, lawenforcementjoker said:

I know it’s police4 because all my other slots work just fine (police, police2, police3, fbi... etc). I use a mods folder and place all my vehicles in the latest patch day for me is 19. And as soon as I attempt to spawn police4 thru the trainer I get the crash and reboot error. 

What vehicle did you put it there, link it

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Pavy said:

What vehicle did you put it there, link it

 I know it says it’s recommended as an add on. But like I’ve said I’ve had the one with less antennas installed for over 2 months no issue then. Just yesterday the issue started. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, lawenforcementjoker said:

 I know it says it’s recommended as an add on. But like I’ve said I’ve had the one with less antennas installed for over 2 months no issue then. Just yesterday the issue started. 

Upload your vehicles.meta located in Grand Theft Auto V\mods\update\update.rpf\common\data\levels\gta5

Do you have a police4+ file within the same location?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Pavy said:

Upload your vehicles.meta located in Grand Theft Auto V\mods\update\update.rpf\common\data\levels\gta5

Do you have a police4+ file within the same location?

Unbelievabl, all it was is the police4+. I removed that and it works just fine. 

 

Thank you! sorry to bother you with something so minor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×