Jump to content
LiamTUK

GTA car mods not showing

Recommended Posts

-My gta updated.

-I waited and updated scripthook.

-Everything was fine, i was changing cars around and stuff in open iv.

-At some point open iv prompted to update mods folder. I clicked ok. 

-Since then cars dont spawn.

 

Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/26/2018 at 3:51 PM, LiamTUK said:

-My gta updated.

-I waited and updated scripthook.

-Everything was fine, i was changing cars around and stuff in open iv.

-At some point open iv prompted to update mods folder. I clicked ok. 

-Since then cars dont spawn.

 

Please help

Sounds as though you updated your mods folder so you have to put everything back in.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/26/2018 at 3:51 PM, LiamTUK said:

-My gta updated.

-I waited and updated scripthook.

-Everything was fine, i was changing cars around and stuff in open iv.

-At some point open iv prompted to update mods folder. I clicked ok. 

-Since then cars dont spawn.

 

Please help

Are your vehicles add-ons? 

Where did you install your vehicles into? 

On 10/30/2018 at 9:03 AM, pcGAMEZguy said:

Sounds as though you updated your mods folder so you have to put everything back in.  

What do you mean by everything? The only thing that would be affected is the dlclist.xml. He needs to 

Simply add the lines again IF his modded vehicles were add-ons. 

Edited by Pav500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×