Jump to content
Tim2

LSPDFR Crashing when going on Duty

Recommended Posts

Hey everyone,

So Yesterday I discoverred LSPDFR and installed it. It was working as intended.

Then I was adding Plugins and testet if they work from time to time and they where....but now its not anymore.

Whenever I go on duty LSPDFR is crashing when loading the Plugins.

 

I have no clue why this is the case, I was reading that setting the timoutthreshhold insinde of RagePluginHook higher might help but it is not, its still it is not working.

 

This is the Logfile of my last attempt.

 

Maybe you can find the error ? 😕

 

Thanks in advance!

RagePluginHook.log

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Tim2 said:

Hey everyone,

So Yesterday I discoverred LSPDFR and installed it. It was working as intended.

Then I was adding Plugins and testet if they work from time to time and they where....but now its not anymore.

Whenever I go on duty LSPDFR is crashing when loading the Plugins.

 

I have no clue why this is the case, I was reading that setting the timoutthreshhold insinde of RagePluginHook higher might help but it is not, its still it is not working.

 

This is the Logfile of my last attempt.

 

Maybe you can find the error ? 😕

 

Thanks in advance!

RagePluginHook.log

 

Did you change a config file to use the key "*" ?

Change your pc language Settings To english and try again. If crashes, post new log

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Pav500 said:

 

Did you change a config file to use the key "*" ?

Change your pc language Settings To english and try again. If crashes, post new log

oh yes i did for the Radio Plugin... to open the Radio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Tim2 said:

oh yes i did for the Radio Plugin... to open the Radio

That's an invalid key. That's not on a keyboard. Only pressing Shift + 8 produces that character.

You have to use a key from your keyboard. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Pav500 said:

That's an invalid key. That's not on a keyboard. Only pressing Shift + 8 produces that character.

You have to use a key from your keyboard. 

Holy **** i changed it to another button and it really worked 😄

 

Thank you so much dude, you are me hero 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×