Jump to content
goldencandy610

Siren problem with Bxbugs Tahoe

Recommended Posts

Alright so when I press E to turn on the lights the siren turns on the Tahoe I cant seem to figure out how to get just the lights on without the siren being on can someone help me? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, goldencandy610 said:

Alright so when I press E to turn on the lights the siren turns on the Tahoe I cant seem to figure out how to get just the lights on without the siren being on can someone help me? 

 

Press J to turn off the siren.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, goldencandy610 said:

Yeah I have ELS in my game but I don't have a VCF for the Tahoe because it's non ELS.

 

Turn on your lights and siren with E, then press J and see if it works.  (just to verify again)

 

If it still doesn't work, have you changed your keybindings? at all?

 

Also, you can use non ELS vehicles with ELS,  You just need to disable all the extras in the VCF, and set the activation from manual to "auto".

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Giordano said:

 

Turn on your lights and siren with E, then press J and see if it works.  (just to verify again)

 

If it still doesn't work, have you changed your keybindings? at all?

 

Also, you can use non ELS vehicles with ELS,  You just need to disable all the extras in the VCF, and set the activation from manual to "auto".

 

Yep attempted to do it one more time still nothing I have not changed my keybindings and where in the VCF folder do I go to set it from manual to auto? Do I need to have a VCF for this Tahoe to change it from manual to auto?

Edited by goldencandy610

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, goldencandy610 said:

Yep attempted to do it one more time still nothing I have not changed my keybindings and where in the VCF folder do I go to set it from manual to auto? Do I need to have a VCF for this Tahoe to change it from manual to auto?

 

It's really strange that it wouldn't be working right.

 

Here is the VCF. Just rename it to whatever slot the Tahoe is in, then place in ELS-->pack_default.

 

SAMPLE VCF.xml

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Giordano said:

 

It's really strange that it wouldn't be working right.

 

Here is the VCF. Just rename it to whatever slot the Tahoe is in, then place in ELS-->pack_default.

 

SAMPLE VCF.xml

Thanks so much it works now! 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×