Jump to content
Ocean25

Adding in standalone vehicles

Recommended Posts

I added in a standalone police car, it spawns in and everything except the car is all white and has no engine sound, the ytd is correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, Ocean25 said:

I added in a standalone police car, it spawns in and everything except the car is all white and has no engine sound, the ytd is correct.

 

You pointed out something to me that I completely forgot to include in my guide, so thank you.  I have updated it to include some important info.  Please check it out.   Pertaining to vehicle sounds, I will create a new guide for that shortly.  For now, what kind of car are you trying to install? CVPI? Charger?

 

Regarding the car being white, does it have a livery?  Check your trainer and see if it has multiple liveries.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Giordano said:

 

You pointed out something to me that I completely forgot to include in my guide, so thank you.  I have updated it to include some important info.  Please check it out.   Pertaining to vehicle sounds, I will create a new guide for that shortly.  For now, what kind of car are you trying to install? CVPI? Charger?

 

Regarding the car being white, does it have a livery?  Check your trainer and see if it has multiple liveries.

ok i followed your guide again just to see if something was missing i changed all the names to a lowercase letter then it worked, i also added the vehicles to patchday18 and then it loaded in the textures but still no engine sound, i am adding in an impala

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Ocean25 said:

ok i followed your guide again just to see if something was missing i changed all the names to a lowercase letter then it worked, i also added the vehicles to patchday18 and then it loaded in the textures but still no engine sound, i am adding in an impala

 

Here's the guide for audio names. 🙂

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Giordano said:

 

Here's the guide for audio names. 🙂

 

 

 

thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Giordano said:

 

You're welcome.

super sorry, but i added in the impala and its working great, and i tried to add in another vehicle and it crashes my game, tried mpchristmas2 and mpvalentines2 and its still crashing my game

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Ocean25 said:

super sorry, but i added in the impala and its working great, and i tried to add in another vehicle and it crashes my game, tried mpchristmas2 and mpvalentines2 and its still crashing my game

 

You might need a new gameconfig.  Try this one, however I'm not entirely sure if it's up to date.  If you still crash after installing this, let me know.

 

https://www.gta5-mods.com/misc/gameconfig-for-addons-600

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Giordano said:

 

Awesome.

you have been a huge help, thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×