Jump to content
JohnWhite

Problem when installing vehicle in custom slot

Recommended Posts

Hi wonderful people from LSPDFR forums. 

It is going the first time posting here.

So I am trying to install this vehicle Ranger ATV in my GATV game with LSPDFR.

I have other vehicles, both in custom and default slots, that I installed following the same method (Albo modding pack) and they work with no problem.

But trying  to install this one, the game crashes every time, I have tried everything that i can think of.

I recorded a video showing how I install the files so you can see and correct me if you spot any problem. I will add some time tags so you do not have to lose 12 minutes of your time watching.

00:00-03:50, me explaining the problem and successfully launching the game without installing the ATV files.

3:50-10:20, downloading and installing the vehicle

10:20-end, launching the game and crash.

Here is the link to the video:

https://www.youtube.com/watch?v=cGorhbZu8uY&feature=youtu.be

Also, I am attaching the crash report and the meta and carvariations obtained from the file downloaded.

 

Sorry for my broken English.

I hope someone can spot my mistake.

Thanks really much!!!

crash report.txt

carva.txt

meta.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

cDWkl5Q.png

Your topic has been moved to GTA V Support, this is not LSPDFR related.
Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/3/2018 at 2:02 PM, JohnWhite said:

Hi wonderful people from LSPDFR forums. 

It is going the first time posting here.

So I am trying to install this vehicle Ranger ATV in my GATV game with LSPDFR.

I have other vehicles, both in custom and default slots, that I installed following the same method (Albo modding pack) and they work with no problem.

But trying  to install this one, the game crashes every time, I have tried everything that i can think of.

I recorded a video showing how I install the files so you can see and correct me if you spot any problem. I will add some time tags so you do not have to lose 12 minutes of your time watching.

00:00-03:50, me explaining the problem and successfully launching the game without installing the ATV files.

3:50-10:20, downloading and installing the vehicle

10:20-end, launching the game and crash.

Here is the link to the video:

https://www.youtube.com/watch?v=cGorhbZu8uY&feature=youtu.be

Also, I am attaching the crash report and the meta and carvariations obtained from the file downloaded.

 

Sorry for my broken English.

I hope someone can spot my mistake.

Thanks really much!!!

crash report.txt

carva.txt

meta.txt

Do you have a good gameconfig installed?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/8/2018 at 8:51 PM, pcGAMEZguy said:

Do you have a good gameconfig installed?

 

Thanks for replying. I do not understand why this should be a problem. Can you explain me why and how to install a good gameconfig?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, JohnWhite said:

IT WORKED! 

I guess it was a limit for modded vehicles.

 

Thanks a millon!

Desktop Screenshot 2018.10.11 - 01.25.20.13.png

Yeah there is a limit.  That's why you should always use a good gameconfig.  Your welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×