Jump to content
MarcellG

I need help really bad!

Recommended Posts

Hello, my English may not be the best.

My problem is that when i install a ELS Vehicle it doesen't show up ingame. But i did everything correct and putted it in the latest patchdayxxng folder.

Is there maybe anything i could've have done wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you put the XXXXX.xml file into the ELS Folder in the GTA V directory ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whats the name of the replacement vehicle with ELS and whats the name of the .xml file ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have these in my ELS>pack_default

"SHERIFF, SHERIFF2, POLICE5, POLICE3, POLICE2, POLICE4, FBI, FBI2".

And thats the replacement cars.

 

I've got a few vehicles installed so i cant really remember anything.

I got alot of car packs cuz i wanted to see if it worked on another one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install ELS correctly ? because if you did everything you are telling me you shouldnt have any problems. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, MarcellG said:

Hello, my English may not be the best.

My problem is that when i install a ELS Vehicle it doesen't show up ingame. But i did everything correct and putted it in the latest patchdayxxng folder.

Is there maybe anything i could've have done wrong?

 

I think Inhale Skins misread, you said the vehicle itself doesn't show up, correct?

 

http://i.imgur.com/I0B5P1Y.png

This topic has been moved to the appropriate forum. Please post in the correct location in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, MarcellG said:

Yeah my whole vehicle

Is every vehicle like that ? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then i know wheres the problem, leave me a PM so we dont spam this topic. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/11/2018 at 4:11 AM, SkaiYT said:

Then i know wheres the problem, leave me a PM so we dont spam this topic. 

 

Skai, the whole point of this forum is to make threads and help each other in the threads. 🙂 So going to PM isn't really necessary, and actually hurts the OP more since he's limited to only one person helping.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Giordano said:

 

Skai, the whole point of this forum is to make threads and help each other in the threads. 🙂 So going to PM isn't really necessary, and actually hurts the OP more since he's limited to only one person helping.

The problem is already solved. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×