Jump to content
2001kraft

Indicator Script Error

Recommended Posts

Hi. I am trying to use Indicator Script with GTA IV 1.0.3.0, but it never launches.

Log:

2016-02-14 15:50:33 - Initializing ScriptHookDotNet v0.893 BETA (GTA IV version 1.0.3.0)
2016-02-14 15:51:25 - Direct3D device created!

2016-02-14 15:51:26 - SEARCHING FOR SCRIPTS...
2016-02-14 15:51:26 - Loading scripts in Assembly 'scripts\indicator.net.dll' ...
2016-02-14 15:51:26 -  ...found script 'indicatorClass'!
2016-02-14 15:51:26 - DONE! 1 valid scripts found!

2016-02-14 15:51:26 - STARTING SCRIPTS...
2016-02-14 15:51:26 - Error in constructor of script 'indicatorClass':
                      System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or one of its dependencies. File not found.
                      File name: 'System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'
                         at GTA.ScriptThread.LoadScriptNow()
                      
                      WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
                      To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
                      Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
                      To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×