Jump to content
Sign in to follow this  
sub68

Zmodeller 3 polygons issue

Recommended Posts

Guys i need help, i cant figure it out how to fix this local texture reflection. Im wanna create button with a shape that match the texture, but elipse isn't enough. I had to adjust cylinder manualy by removing existing vertices and then creating new polygons to close holes and obtain desired shape. Then i remap it and did noticed this strange local reflection broke, i dont know ho to explain best so i just give you the pics. Of course i can simply move existing edges of cylinder to the center insted of deliting them and creating new one, but i think i don't need unused polygons taking into account there will be a lot of these buttons

1T.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you haven't already, try selecting the button and recalculating normals.

Its under Surface>Normals>Calculate

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Cosmo said:

If you haven't already, try selecting the button and recalculating normals.

Its under Surface>Normals>Calculate

hehe you smart aren't you? Thank you, i never open that thing but it was under my nose!!! But anyway i solve that problem i mean avoid that problem some other way with out cutting anything. Well good advice is given. Problem is solved anyway. This topic can be closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×