Jump to content
Sign in to follow this  
sho69607

Corrupt game data after modding game (Vehicles, Ped's, etc.)

Recommended Posts

This is kind of a vague question, but this has happened twice now. Every time I attempt to install car mods or ped mods (both downloaded from here), I go and start up the game using RageHook and receive a corrupt game data error, and have to verify the date with steam to fix the problem. I am using OpenIV to mod the game, is this just an issue of me not installing the mods correctly or could it be a compatibility issue? I have not had any problems with any of the script mods though. I am new to modding GTAV and never had these issues modding GTAIV.

Thanks for the help in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The game can only handle so much new data that it has reload all past data which can cause problems

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so am I overloading the game with mods then and that's causing the problem? Sorry I am not to sure what you're saying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind, I realized the ASI Loader was not installed with OpenIV and the issue has been resolved.

-Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×