Jump to content
Sign in to follow this  
RobinZ

Annoying Bug (I think)

Recommended Posts

Hey guys how are  you I believe there is a bug with ELS v7 and the Vehicles, I am a Dash cam driver and somethimes when I turn on my ELS the view changes to the inside of the vehicle and switched back to the Dash cam view and this every 5 secounds, thats really annoying. 

Is there a way to fix that or do you have the same problem?

 

Have a nice Day

 

Cobra11ds21

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your hotkey may be the same. Try changing one of them by customising the .ini file for either ELS or DashCam.

 

I don't believe that the hotkeys are the same by default, but it's worth a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your hotkey may be the same. Try changing one of them by customising the .ini file for either ELS or DashCam.

 

I don't believe that the hotkeys are the same by default, but it's worth a try.

 

Thanks for the tip I will give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the tip I will give it a try.

 

It probably won't work but it's worth a shot. Let me know how you get on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×