Jump to content
Sign in to follow this  
brock729

Alot of issues lately

Recommended Posts

Recently I have been having a lot of issues with my game including:

 

1. A lot of texture loss all the time from starting the game to when it finally crashes

 

2. a lot of crashes

 

3. Only the car in police1 spawns after a while of playing

 

4. trainer freezes a lot more often when spawning anything

 

this is both single and multiplayer. I have no idea what is going on with it. can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a typical GTA IV problem to me.... ;)

 

Did you install any new mods, like new cars recently? 

 

Try and lowering your graphics, or if that does not work: Reinstall the game. It's a pain, but hopefully it will solve your problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Tell us what PC specs 

2. run the Diagnostics Tool, and post it on thread

3. Is your GTA 4  legal copy

 

there is A main thread about helpful things with game crashes, but I can't find the link. and tutorials for installing http://www.lcpdfr.com/page/tutorials/index.action/_/script-data-file-modification-tutorials/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think its a new m16 I downloaded from gta4-mods.com but idk......never had a problem until I put all new weapons in so it has to be one of them


Sounds like a typical GTA IV problem to me.... ;)

 

Did you install any new mods, like new cars recently? 

 

Try and lowering your graphics, or if that does not work: Reinstall the game. It's a pain, but hopefully it will solve your problem. 

"Sounds like a typical GTA IV problem to me.... ;)" lmao........makes sense

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×