Jump to content
Sign in to follow this  
JackHJameson

Police3, 4, bike ELS

Recommended Posts

Hey,

I have changed these models to an ELS car / bike just the ELS isn't working... I have looked arround but I couldn't find anything.

If you know how to set these ones to ELS please help:)

 

I have tried other cars like police1, 2 that are working fine on 3, 4 and they didn't work.

I have tried also copying the ELS files into EFLC TBoGT and it didn't do anything.

 

Thanks!:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into the ELS.ini file, and find [POLICE 3] EFLC and change Active = 0 to Active = 1. Do that for [POLICE 4] and any other police cars that need ELS.

 

You should have something like this in the end:

[ POLICE ]

Active = 1
Halogen_Only = 0
Color_Light1L = 0
Color_Light2L = 0
Color_Light3R = 0
Color_Light4R = 0
Color_Light7L = 3
Color_Light8C = 3
Color_Light9R = 3
Offst_SLights = 0

[ POLICE2 ]

Active = 1
Halogen_Only = 0
Color_Light1L = 0
Color_Light2L = 0
Color_Light3R = 0
Color_Light4R = 0
Color_Light7L = 3
Color_Light8C = 3
Color_Light9R = 3
Offst_SLights = 0

[ POLICE3 ] // EFLC

Active = 1         <----- This needs to be set to 1
Halogen_Only = 0
Color_Light1L = 0
Color_Light2L = 0
Color_Light3R = 0
Color_Light4R = 0
Color_Light7L = 3
Color_Light8C = 3
Color_Light9R = 3
Offst_SLights = 0

[ POLICE4 ] // EFLC

Active = 1           <----- This too!
Halogen_Only = 0
Color_Light1L = 0
Color_Light2L = 0
Color_Light3R = 0
Color_Light4R = 0
Color_Light7L = 3
Color_Light8C = 3
Color_Light9R = 3
Offst_SLights = 0

 

 

Edited by Bojan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×