Jump to content
B.Doll

Installation of vehicles not working

Recommended Posts

I have properly installed vehicles and meta's into my game.  My only issue is, I have to install them under MPApartments rather than the patchday folder.  Whenever I load into LSPDFR it only uses the default GTA V police vehicles.  I do not have of the patchday folders showing in scripthook for some reason.  Can anyone shed some insight on how I can fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's my problem. I literally don't have any patchday files when I open scripthook. All I have is mpairraces and mpapartments.  How can I get the patchday's?

3 minutes ago, HazyTube said:

You always have to install vehicles in the latest patchday.

That's my problem. I literally don't have any patchday files when I open scripthook. All I have is mpairraces and mpapartments.  How can I get the patchday's?

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can you open scripthook? that's not even possible lol. But if you use a mods folder, just copy the patchdays into your mods folder from the original files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, HazyTube said:

How can you open scripthook? that's not even possible lol. But if you use a mods folder, just copy the patchdays into your mods folder from the original files.

Sorry I meant to say OpenIV haha.  But thanks for the tip, I'll try that out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...