Jump to content
modernik

ELS v8 problem D:

Recommended Posts

Hi, just started with ELS police cars (LCPD police IMPALA) but the lights dont work properly. The lightbar flashes (it should ''turn'') and warning sign looks very weird its not clear as it should be. I tried every method but doesn't work. THIS IS GTA IV. video was to large to post.

 

Thanks for help.

Edited by modernik
trying to add video

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, could you upload the video somewhere (YouTube, Dailymotion, anywhere..) so we can see it?

Also, please send the link of the vehicle you are using and the ELS version you are using in here.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, GermanDude said:

Okay, could you upload the video somewhere (YouTube, Dailymotion, anywhere..) so we can see it?

Also, please send the link of the vehicle you are using and the ELS version you are using in here.

 

Hey! here's the links and video

ELS VERSION 

POLICE CAR (IMPALA) https://www.lcpdfr.com/files/file/7014-2013-lcpd-chevrolet-impala-elsv8/

IT SHOULD LOOK LIKE HERE https://www.youtube.com/watch?v=VdxKiozw5KQ or here https://www.youtube.com/watch?v=MNVGSWzmvE8

IT LOOKS LIKE HERE https://www.youtube.com/watch?v=g3wmOu4tkRE&feature=youtu.be and the lights (LED) look weird they are not clear as on videos above

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/27/2018 at 12:43 AM, GermanDude said:

Okay, did you also install the ELS file that came with the car?

I actually did install it but forgot about it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×