Jump to content
SpadesPeak

GTA 5 Crashing every time I install a vehicle

Recommended Posts

So recently I got an issue where the vehicles of a pack I installed wouldn't go away and couldn't be replaced and they were very broken, so I removed the mods folder completely and started from scratch. 

I installed a new pack that work in the past, however when I ran the game I got an error stating the game data was corrupt and to reboot or reinstall the game, or verify the game integrity. I verified the game and it still crashed with the error, so I removed the mods folder again and tried it without the mods folder, and the game worked fine. I tried this process again with 2 other packs and they both crashed my game and were well-known packs/vehicles.

Any help?

Edited by SpadesPeak

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/19/2018 at 3:34 PM, SpadesPeak said:

So recently I got an issue where the vehicles of a pack I installed wouldn't go away and couldn't be replaced and they were very broken, so I removed the mods folder completely and started from scratch. 

I installed a new pack that work in the past, however when I ran the game I got an error stating the game data was corrupt and to reboot or reinstall the game, or verify the game integrity. I verified the game and it still crashed with the error, so I removed the mods folder again and tried it without the mods folder, and the game worked fine. I tried this process again with 2 other packs and they both crashed my game and were well-known packs/vehicles.

Any help?

Since you deleted the MODS folder did you remember to put back the gameconfig?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×