Jump to content
nato2304

GTA IV Fatal Error RC20

Recommended Posts

Hi All,

 

I'm sure this has been posted 101 times but I hear different answers, so I figured it would be easier to post my own support case.

 

As the title says, I'm playing GTA IV with LCPDFR, ELSv7, Braveheart Policing Mod 2.4.2 and 2 additional cars. 

 

It doesn't crash at a set time, it occurs randomly. I ran the diagnostic tool, and here is the output:

 

 

EGIN *SIGNED* LCPD First Response Issue Report

Diagnostics Tool Version: 0.4.3
Operating system: Windows7 Ultimate (6.1.1.0 Build: 7601) Service Pack:Service Pack 1
System RAM (GB): 7.89
CPU cores: 8
NET Framework 4.0 installed: True
Visual C++ 2010 Redistributable installed: True
GTA IV - Installed: True
GTA IV - Install folder: C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonGrand Theft Auto IVGTAIV
GTA IV - Version: 1, 0, 7, 0
GTA IV - Asi loader installed: True
GTA IV - Asi loader: DSOUND
GTA IV - Asi loader valid: True
GTA IV - C++ ScriptHook installed: True
GTA IV - C++ ScriptHook valid: True
GTA IV - C++ ScriptHook version: 0, 5, 1, 0
GTA IV - ScriptHookDotNet installed: True
GTA IV - ScriptHookDotNet valid: True
===============BEGIN .NET SCRIPTHOOK LOG===============
2013-08-20 11:01:05 - Initializing ScriptHookDotNet v1.7.1.4 BETA (GTA IV version 1.0.7.0)
2013-08-20 11:01:59 - Direct3D device created!
 
2013-08-20 11:01:59 - SEARCHING FOR SCRIPTS...
2013-08-20 11:01:59 - Loading scripts in Assembly 'scriptsFirstResponse.net.dll' ...
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.Main.EmergencyLights'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.Main.Start'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'CSharp.Engine.Core'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.Debugging'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.DeletionList'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.Hardcore'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.TextDraw'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCMD.Main'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCMD.Functions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Carboot'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Disarm'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Frisk'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.PullOver'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Actions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Debug'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Flashlight'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Functions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Partner'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.inputSimulator'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Start'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'FirstResponse.LCPD.Various'!
2013-08-20 11:01:59 - Loading scripts in Assembly 'scriptsPolicing.net.dll' ...
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'Policing.Policing'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'Policing_Breathalyser.Policing_Breathalyser'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...found script 'Policing_Resist.Policing_Resist'!
2013-08-20 11:01:59 - DONE! 24 valid scripts found!
 
2013-08-20 11:01:59 - STARTING SCRIPTS...
2013-08-20 11:01:59 - Error during GetPhoneNumber (Phone checks will be disabled):
                      System.Exception: Accessing Globals failed! Invalid Memory Address!
                         at unmanaged.MemoryAccess.GetGlobalAddress(Int32 index)
                         at unmanaged.MemoryAccess.GetPhoneNumber()
                         at GTA.NetHook.CheckPhone()
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'Policing_Resist.Policing_Resist'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'Policing_Breathalyser.Policing_Breathalyser'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Various'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Start'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.inputSimulator'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Partner'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Functions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Flashlight'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Debug'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Actions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.PullOver'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Frisk'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Disarm'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCPD.Carboot'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCMD.Functions'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.LCMD.Main'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.TextDraw'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.Hardcore'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.DeletionList'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.Debugging'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'CSharp.Engine.Core'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.Main.Start'!
2013-08-20 11:01:59 -  ...successfully started script 'FirstResponse.Main.EmergencyLights'!
2013-08-20 11:02:02 -  ...successfully started script 'Policing.Policing'!
 
===============END .NET SCRIPTHOOK LOG===============
End of *SIGNED* LCPD First Response Issue Report
Digital signature: wAlCQIegcg3pDNGDzdW98w==

 

So I guess my question is, what is the 'GetPhoneNumber' error and how is it resolved? Any advice would be helpful.

 

Thanks! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did a quick search and it is likely caused be one (or both) of your vehicle mods.  Try restoring the defaults.

 

Edit:  And the GetPhoneNumber crash is normal and happens to everyone.

Edited by Iconography

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×