Jump to content
Yard1

[REL] Realism Dispatch Enhanced 3.1.1

Recommended Posts

On 05/01/2018 at 7:33 PM, Yard1 said:

Have you updated both scripthooks?

Hey I'm getting the following after installing RDE on a clean GTA:

Spoiler

// GTA V SCRIPT HOOK (build Dec 17 2017, v1.0.1290.1)
//     (C) Alexander Blade 2015-2017
[19:49:00] INIT: Started
[19:49:00] INIT: Success, gam57e version is VER_1_0_1290_1_NOSTEAM
[19:49:00] INIT: Registering script 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0)
[19:49:00] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0)
[19:49:00] INIT: Registering script 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380)
[19:49:07] INIT: Pool 1 extended
[19:49:07] INIT: Pool 3 extended
[19:49:07] INIT: Pool 4 extended
[19:49:12] INIT: GtaThread collection size 189
[19:49:12] INIT: wnd proc 0x00000000FFFF0213
[19:49:12] INIT: IDXGISwapChain 0x00007FFC984C8018 (0x0000000C0001CD80)
[19:49:12] INIT: IDXGISwapChain set
[19:49:12] INIT: DX init started
[19:49:12] INIT: DX feature level B000
[19:49:12] INIT: DX init succeeded
[19:49:59] CORE: Requesting thread creation
[19:50:00] CORE: Creating threads
[19:50:00] CORE: Started control thread, id 34 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0), id 36 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380), id 37 active 1
[19:50:00] CORE: Launching main() for 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35
[19:50:11] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0), id 36
[19:50:11] CORE: Launching main() for 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380), id 37
[19:50:32] CORE: An exception occurred while executing 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'ScriptHookVDotNet.asi'
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'NativeTrainer.asi'
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'TrainerV.asi'

Originally I got error id36, but I added the ScriptHookVdotNet which I remembered was needed... Now I get id 35 instead. Don't know what to do.

 

That's when I go into SNT and try and spawn an added vehicle from the RDE lists

Edited by SeaHawk14

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, Ray3501 said:

Can I edit the script files so that I can run the mod without the added .rpf contents?

You can.

48 minutes ago, SeaHawk14 said:

Hey I'm getting the following after installing RDE on a clean GTA:

  Reveal hidden contents

// GTA V SCRIPT HOOK (build Dec 17 2017, v1.0.1290.1)
//     (C) Alexander Blade 2015-2017
[19:49:00] INIT: Started
[19:49:00] INIT: Success, gam57e version is VER_1_0_1290_1_NOSTEAM
[19:49:00] INIT: Registering script 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0)
[19:49:00] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0)
[19:49:00] INIT: Registering script 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380)
[19:49:07] INIT: Pool 1 extended
[19:49:07] INIT: Pool 3 extended
[19:49:07] INIT: Pool 4 extended
[19:49:12] INIT: GtaThread collection size 189
[19:49:12] INIT: wnd proc 0x00000000FFFF0213
[19:49:12] INIT: IDXGISwapChain 0x00007FFC984C8018 (0x0000000C0001CD80)
[19:49:12] INIT: IDXGISwapChain set
[19:49:12] INIT: DX init started
[19:49:12] INIT: DX feature level B000
[19:49:12] INIT: DX init succeeded
[19:49:59] CORE: Requesting thread creation
[19:50:00] CORE: Creating threads
[19:50:00] CORE: Started control thread, id 34 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0), id 36 active 1
[19:50:00] CORE: Started thread 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380), id 37 active 1
[19:50:00] CORE: Launching main() for 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35
[19:50:11] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFC78D7A3C0), id 36
[19:50:11] CORE: Launching main() for 'ScriptHookVDotNet.asi' (0x00007FFC92BC1380), id 37
[19:50:32] CORE: An exception occurred while executing 'TrainerV.asi' (0x00007FFC40188EA0), id 35
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'ScriptHookVDotNet.asi'
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'NativeTrainer.asi'
[19:50:54] UNINIT: Unregistering script 'TrainerV.asi'

Originally I got error id36, but I added the ScriptHookVdotNet which I remembered was needed... Now I get id 35 instead. Don't know what to do.

 

That's when I go into SNT and try and spawn an added vehicle from the RDE lists

This is most likely a gameconfig issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, Yard1 said:

You can.

Okay, so if I want the police to send in choppers, can I specify it through the scripts or do I have to edit dispatch.meta?

 

Also, where can I find the icons, which the mod uses?

Edited by Ray3501

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why RDE always crash with LSPDFR....it will rash after 2 to 5 minute of gameplay....i heard somewhere else that the problem with GAMECONFIG. is this right ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a way to use or put anymore addons into the game with RDE installed clean??  I tried adding the train friendly liveries addon and my game crashed with ERR_FIL_1_Pack....I know w/o rde I can do the addon but I don't wanna lose my RDE.

 

I know gameconfigs fixes aren't available and I've tried them all but only the rde gameconfig is the one that works

 

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Yard1 said:

You can.

This is most likely a gameconfig issue.

How do I go about fixing this? That discord thing, is it more useful if I go on there and ask you guys? 

Disregard, I've joined Discord. I'll ask them there :smile:

Edited by SeaHawk14

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im also having an issue since the last update. vanilla game works with LCPDFR but as soon as i add RDE the game crashes. Usually i get the same ERROR FILE pack 1. I have tried multiple different game configs. any help would be appriciated. Also RDE was the only mod installed on the game Ok now i am not getting the ERROR file pack 1 error but when the game loads up i keep getting lspdfr plugin has crashed I am using the RDE LSPDFR backup since i want the vehicles in game any advice?

Edited by celticcross989

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, THEONEANDONLYSAUL said:

Is RDE ever gonna be updated in the near future?

 

¯\_(ツ)_/¯

 

At the moment, almost everyone on the team is busy with school and/or work, and there's no telling when development will continue.


If replying to me, please quote me for faster replies!

RIP Dutch Section. Gone but not forgotten and pretty much forgotten.

agtWJLr.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/31/2018 at 8:52 PM, SuperStumpje said:

 

¯\_(ツ)_/¯

 

At the moment, almost everyone on the team is busy with school and/or work, and there's no telling when development will continue.

 

Blame yard, I don't know how or why, but that's usually the correct course of action. :smile:


Get your facts first, then you can distort them as you please. - Mark Twain

Share this post


Link to post
Share on other sites

The amount of detail in this mod is fucking unbelievable, you guys absolutely rock.

 

If you guys can fix the "Cops automatically know where to look for you" thing and add some variety in the skins and liveries, it would be cool as fuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎1‎/‎31‎/‎2018 at 2:52 PM, SuperStumpje said:

 

¯\_(ツ)_/¯

 

At the moment, almost everyone on the team is busy with school and/or work, and there's no telling when development will continue.

Are you guys ALWAYS "busy" at this time of year?

 

I know a lot of other mods who are modding 365 days a year!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, IHATERL said:

Are you guys ALWAYS "busy" at this time of year?

 

I know a lot of other mods who are modding 365 days a year!

 

Previously, no, however over half the team is currently in college or university, with very little spare time and often without access to a suitable computer. Other mod teams not having this issue is great for them, but sadly we don't have that luxury.


If replying to me, please quote me for faster replies!

RIP Dutch Section. Gone but not forgotten and pretty much forgotten.

agtWJLr.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, SuperStumpje said:

 

Previously, no, however over half the team is currently in college or university, with very little spare time and often without access to a suitable computer. Other mod teams not having this issue is great for them, but sadly we don't have that luxury.

Am I glad I didn't take my GED!

 

College and University are for smarty-pants Corporate drones-in-training!

 

 

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got some thinks to say/ask :

1) In the Areas of the SAPR, no Park Rangers responding, instead of them the SAHP response

2) When I reached the sixth star level, in most times there is no military...

3) What about the RDE Retro? Is there a release date orange something?

 

Thank for any answers

-Dragonkiller 

Edited by Dragonkiller

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/3/2018 at 9:52 AM, Dragonkiller said:

I've got some thinks to say/ask :

1) In the Areas of the SAPR, no Park Rangers responding, instead of them the SAHP response

2) When I reached the sixth star level, in most times there is no military...

3) What about the RDE Retro? Is there a release date orange something?

 

Thank for any answers

-Dragonkiller 

  1. Rangers only respond at 1-2 stars since they lack body armor to use
  2. Depends on the config you chose, I don't think the Army was included as the default config unless you are in armored or armed vehicles.
  3. I think that's purely the realm of @11john11.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Andy McNally said:

Is there an active gameconfig that works for RDE or do i have to wait until its updated because i keep crashing

Same here, game crashes on loading, so i bet we have to wait.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andy McNally said:

Is there an active gameconfig that works for RDE or do i have to wait until its updated because i keep crashing

same for me as well... no chance of getting it to work... :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I just installed the 3.1.1 version today. After the package installer installs RDE into the mods folder, the only thing showing is the update.rpf. The x64 folder isnt showing. when i run the game, i get a crash. Is the missing x64 folder causing the crash?

I've updated both Scripthook and scripthookvdotnet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...