Jump to content

Ticket Time 1.01

   (12 reviews)

1 Screenshot

Ticket Time

By FinKone

CURRENT SUPPORTED RESOLUTIONS

1920x1080 (download TicketTime(hotfix 1.01)

1600x900 (download TicketTime1600x900 v1.01)

If you are running a lower resolution, it will not work correctly.

What is Ticket Time? Ticket Time expands on the mechanics of LCPDFR (and requires LCPDFR) to work. It was made to work with 1.0d, and 1.1.

It gives the player more options in terms of collecting information from the driver of a vehicle. It does not generate it owns "persons" names, or wanted status.

It works in conjunction with LCPDFR.

Completing the form is not required - but adds that extra detail for players that want it.

Install - throw Ticket Time in your scripts folder.

Use - pull a vehicle over using LCPDFR. Once they've come to a stop, and you are behind them, press Z.

Follow the prompts from there...

Known issues of 1.01

  • Issues giving the suspect orders using LCPDFR once asked to step out of the vehicle (use other methods until I fix this if you want.)
  • Having another unit can sometimes (rarely) make the game crash. Still checking into this one.

Feel free to track me on youtube.


What's New in Version 1.01

Released

  • 1.01
  • Hotfix addresses minor errors in code which ruined the entire experience.
Coding and Art : FinKone
Art work (Insurance and Registration Card) : Jeff Favignano

Thank you to all the testers!



User Feedback

Recommended Comments



Question. I've put the script in the scripts folder as it said to do.. However, in game when I pull over a vehicle, when I press "Z" nothing indicates it started.. I've tried scroll lock prior to pressing "Z", in addition I've tried variations of CTRL and ALT as Shift cancels the pull over. Thank you for the assistance as I'm rather stumped.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Check your log in game to see if its loaded - press "~" then type "reloadscripts" and you should see TicketTime loaded at some point, to check to see what you've currently got running... I think thats... scriptsrunning or something like that I aint sure to be honest. off hand.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

2015-06-01 12:00:02 - Initializing ScriptHookDotNet v1.7.1.7 BETA (on GTA IV version 1.0.7.0 with C++ Hook version 0.5.1)
2015-06-01 12:00:32 - Direct3D device created!

2015-06-01 12:00:33 - SEARCHING FOR SCRIPTS...
2015-06-01 12:00:33 - Loading scripts in Assembly 'scripts\LCPDFR Loader.net.dll' ...
2015-06-01 12:00:33 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.Loader'!
2015-06-01 12:00:33 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.PublicScript'!
2015-06-01 12:00:33 - Unable to load Assembly 'scripts\TicketTime.net.dll':
                      System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
                      File name: '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' ---> System.BadImageFormatException: Bad IL format.
                         at System.Reflection.RuntimeAssembly.nLoadImage(Byte[] rawAssembly, Byte[] rawSymbolStore, Evidence evidence, StackCrawlMark& stackMark, Boolean fIntrospection, SecurityContextSource securityContextSource)
                         at System.Reflection.Assembly.Load(Byte[] rawAssembly)
                         at GTA.RemoteScriptDomain.LoadAssembly(String Filename)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thats pretty odd - you are the first person to get a BadImageFormatExpection.  Hmm.  I'll have to look into it.  Most likely a x64 / x86 issue I'd assume at this point.

Edited by FinKone

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I was on the windows 10 preview during the las error post.. however I'm back to 8.1 now and still getting an error loading it. 

 

2015-06-11 09:55:12 - Initializing ScriptHookDotNet v1.7.1.7 BETA (on GTA IV version 1.0.7.0 with C++ Hook version 0.5.1)
2015-06-11 09:57:24 - Direct3D device created!

2015-06-11 09:57:24 - SEARCHING FOR SCRIPTS...
2015-06-11 09:57:24 - Loading scripts in Assembly 'scripts\LCPDFR Loader.net.dll' ...
2015-06-11 09:57:24 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.Loader'!
2015-06-11 09:57:24 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.PublicScript'!
2015-06-11 09:57:24 - Unable to load Assembly 'scripts\TicketTime.net.dll':
                      System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
                      File name: '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' ---> System.BadImageFormatException: Bad IL format.
                         at System.Reflection.RuntimeAssembly.nLoadImage(Byte[] rawAssembly, Byte[] rawSymbolStore, Evidence evidence, StackCrawlMark& stackMark, Boolean fIntrospection, SecurityContextSource securityContextSource)
                         at System.Reflection.Assembly.Load(Byte[] rawAssembly)
                         at GTA.RemoteScriptDomain.LoadAssembly(String Filename)
                      
                      
2015-06-11 09:57:24 -  -> InnerException:
                      System.BadImageFormatException: Bad IL format.
2015-06-11 09:57:24 - Unable to load Assembly 'scripts\TurnTires.net.dll':
                      System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
                      File name: '1 bytes loaded from ScriptHookDotNet, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' ---> System.BadImageFormatException: Bad IL format.
                         at System.Reflection.RuntimeAssembly.nLoadImage(Byte[] rawAssembly, Byte[] rawSymbolStore, Evidence evidence, StackCrawlMark& stackMark, Boolean fIntrospection, SecurityContextSource securityContextSource)
                         at System.Reflection.Assembly.Load(Byte[] rawAssembly)
                         at GTA.RemoteScriptDomain.LoadAssembly(String Filename)
                      
                      
2015-06-11 09:57:24 -  -> InnerException:
                      System.BadImageFormatException: Bad IL format.
2015-06-11 09:57:24 - DONE! 2 valid scripts found!

2015-06-11 09:57:24 - STARTING SCRIPTS...
2015-06-11 09:57:24 - INFO: Phone number checks are not available!
2015-06-11 09:57:24 -  ...successfully started script 'LCPDFR_Loader.PublicScript'!
2015-06-11 09:57:24 -  ...successfully started script 'LCPDFR_Loader.Loader'!
2015-06-11 10:35:24 - Direct3D device lost!
2015-06-11 10:35:24 - SCRIPTS TERMINATED!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

so im too lazy to read through all of these comments and see if this has been answered (lol sorry). I am really loving it and think you did an excellent job but one of the things that bugs me is that when you are looking through all the options the camera is following it and it looked still on your video. Does anyone know how to fix this? Thanks for the help

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

nice work, I just wish there was a line on the ticket to show how much over the speed limit they were going

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Question. I've put the script in the scripts folder as it said to do.. However, in game when I pull over a vehicle, when I press "Z" nothing indicates it started.. I've tried scroll lock prior to pressing "Z", in addition I've tried variations of CTRL and ALT as Shift cancels the pull over. Thank you for the assistance as I'm rather stumped.

Got the same problem  it will not start when pressing Z

here is my scripthook log  

at the end it reports  scripts terminated ??  but yet everything seems to be working only ticket time seems not to be working :(  

 

(PS. reloadscripts command seems to fix the problem)  

 

Windows 8.1  LCPDFR 1.1 

2015-08-15 20:10:26 - Initializing ScriptHookDotNet v1.7.1.7 BETA (on GTA IV version 1.0.7.0 with C++ Hook version 0.5.1)
2015-08-15 20:12:15 - Direct3D device created!

2015-08-15 20:12:15 - SEARCHING FOR SCRIPTS...
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\IV-CopManager.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'IV_CopManager.net.Main'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\LCPDFR Loader.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.Loader'!
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'LCPDFR_Loader.PublicScript'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\LessOvertake.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'trafficruleCS.lessovertake'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\LiveryChanger.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'LiveryChanger.LiveryChanger'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\PSS.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'PSS.SpeedReader'!
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'PSS.PSSGeneral'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\TicketTime.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'TicketTime.MainScript'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\TrafficFlow.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'TrafficFlow.Taxi'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\trafficMaker.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'trafficMaker.trafficMaker'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\vdH_MedicalExaminer.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'vdH.MedicalExaminer'!
2015-08-15 20:12:15 - Loading scripts in Assembly 'scripts\vdH_PoliceHelper.net.dll' ...
2015-08-15 20:12:15 -  ...found script 'vdH.PHelper'!
2015-08-15 20:12:15 - DONE! 12 valid scripts found!

2015-08-15 20:12:15 - STARTING SCRIPTS...
2015-08-15 20:12:15 - INFO: Phone number checks are not available!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'vdH.PHelper'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'vdH.MedicalExaminer'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'trafficMaker.trafficMaker'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'TrafficFlow.Taxi'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'TicketTime.MainScript'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'PSS.PSSGeneral'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'PSS.SpeedReader'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'LiveryChanger.LiveryChanger'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'trafficruleCS.lessovertake'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'LCPDFR_Loader.PublicScript'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'LCPDFR_Loader.Loader'!
2015-08-15 20:12:16 -  ...successfully started script 'IV_CopManager.net.Main'!
2015-08-15 20:19:37 - Direct3D device lost!
2015-08-15 20:19:37 - SCRIPTS TERMINATED!

 

Edited by supergrunt

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

it seems something else was the problem (don't know what ??? )  but somehow it seems to be fixed (probably just a small load error in GTA4 or something ;) ) 

 

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thanks !!!!! That worked, but now after viewing the documents I go to close the window but the background closes, but the documents are stuck on screen and only way to get rid of is to quit the game. Any help with that part?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I know they will go away when you get back in your car. That has worked for me. I'm re-installing becasue i tried back to the future mod and my keyboard is mac book pro and can't use the minus key. But try getting back in the car. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On 4/10/2015 at 4:46 PM, FinKone said:

Yea some users are reporting forms not cleaning up well - you might have gotten unlucky and got the same rolls - I'll have to check into this to make sure its changing.

hey by any chance do u have the file that worked for lcpd 0.9 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Think before you post. Toxic behavior will not be tolerated. Unconstructive, toxic or unnecessarily sarcastic comments will be removed and warnings issued.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...