Jump to content

[ELS] 2010 K9 Charger 1.0.0

   (4 reviews)

5 Screenshots




User Feedback

Recommended Comments

5 hours ago, SamuelOlson1701 said:

Alright so I just downloaded this because I just got GTA fixed, mind telling me why the ELS file for this vehicle is blank?

Is it?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
2 hours ago, SamuelOlson1701 said:

Yes. 

I just downloaded it and it's not blank?

Edited by RangerZ

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
23 hours ago, SamuelOlson1701 said:

when I opened it, it was. Have you updated it in the last 24 hours? 

There’s no need for an update to the els file. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
48 minutes ago, RangerZ said:

There’s no need for an update to the els file. 

I already figured it out, some glitch or whatever. My apologies for the false claims. 

I do have a request, if you can add a ELS file for the red/blue option, because the lights are still all blue with the red/blue light textures. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
3 hours ago, SamuelOlson1701 said:

I already figured it out, some glitch or whatever. My apologies for the false claims. 

I do have a request, if you can add a ELS file for the red/blue option, because the lights are still all blue with the red/blue light textures. 

Right. Will do that when I get home! 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
3 hours ago, Chawky said:

Got it installed and all the lights are working except the lightbar?

Check your vehicles.meta file and make sure that the DiffuseTint value is set to 0x00FFFFFF. Probably you have your tint value set incorrectly causing the lightbar glass to be blocked by window tint.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
10 hours ago, Chawky said:

Got it installed and all the lights are working except the lightbar?

Go into native trainer and make sure tint is set to “none” or “stock”.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
4 minutes ago, SamuelOlson1701 said:

has the ELS been updated, by chance?

You know you can do this on your own by going into the .xml and changing the color.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
6 hours ago, flwpheonix said:

You know you can do this on your own by going into the .xml and changing the color.

dude it took me two months to learn you could change that stuff from auto to manual. Just sayin, I'll hop right on that. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

 

8 minutes ago, SamuelOlson1701 said:

dude it took me two months to learn you could change that stuff from auto to manual. Just sayin, I'll hop right on that. 

There was a reason Lt. Caine included 3 different manuals in the download...It explains everything.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
4 hours ago, flwpheonix said:

 

There was a reason Lt. Caine included 3 different manuals in the download...It explains everything.

Originally I had no reason to read them. 🤦‍♂️

I read how to install and use ELS, done. all I (originally) needed.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

 

Very nice vehicle, bravo! Would it be possible to add an extra, to activate / deactivate the pushbar please?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Think before you post. Toxic behavior will not be tolerated. Unconstructive, toxic or unnecessarily sarcastic comments will be removed and warnings issued.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...