Jump to content

2006 CHEVROLET TAHOE Z56 PPV 1.5

   (31 reviews)

17 Screenshots




User Feedback

Recommended Comments



my games now crashing on loading it.

does it require a gameconfig.xml file or something?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
29 minutes ago, Niedosik said:

my games now crashing on loading it.

does it require a gameconfig.xml file or something?

 

2 minutes ago, trogan997 said:

Same here as well as the wheel pack 

I am also crashing with the wheel pack after about 3 minutes.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

This will overwrite your visualsettings.dat if you run the OIV installer, so you may want to make a backup prior and then replace it after the install.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
2 hours ago, THE YOUTUBE GUY said:

Just Wondering Is BXBugs123 The Youtuber BayAreaBuggs?

Nope.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Crashes for me but when i take certain mods out of the modkit it works IDK please help  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
1 hour ago, Kilyin said:

This will overwrite your visualsettings.dat if you run the OIV installer, so you may want to make a backup prior and then replace it after the install.

So , could this be causing any issues, like a game crash? Or is this just a recommendation?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
14 minutes ago, ViSion7124 said:

So , could this be causing any issues, like a game crash? Or is this just a recommendation?

 

Nah, just if you've got a customized visualsettings.dat (which I do and I'd assume most others do as well) it will overwrite it. If your game is crashing you probably need a gameconfig since this is an addon.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
11 minutes ago, Kilyin said:

 

Nah, just if you've got a customized visualsettings.dat (which I do and I'd assume most others do as well) it will overwrite it. If your game is crashing you probably need a gameconfig since this is an addon.

Thank you works fine now i installed a gameconfig from gta5 mods 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
5 hours ago, Niedosik said:

my games now crashing on loading it.

does it require a gameconfig.xml file or something?

 

You, Sir, could be correct, I have added a custom gameconfig.xml below if this fixes the issue I will add it to the installer.

Guessing it has to do with the fact everything within this is an add-on to the game and every update the developers only increase the pool size ever so slightly for the updated content they have added only, so adding more then the game can handle will cause it to crash.

Install the file below into your mods/update/update.rpf/common/data.

gameconfig.xml

 

Do report back if this fixed the problem.

Edited by Bxbugs123

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

The game config.xml sadly did not work for me. It might be on my end.

 

Edited by ovilexfan

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
49 minutes ago, Bxbugs123 said:

Do report back if this fixed the problem.

It's working for me now, Thank you 😄

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
37 minutes ago, ovilexfan said:

The game config.xml sadly did not work for me. It might be on my end.

 

May have something to do with the game version, if you could also post the game version you are using?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
1 hour ago, Bxbugs123 said:

 

You, Sir, could be correct, I have added a custom gameconfig.xml below if this fixes the issue I will add it to the installer.

Guessing it has to do with the fact everything within this is an add-on to the game and every update the developers only increase the pool size ever so slightly for the updated content they have added only, so adding more then the game can handle will cause it to crash.

Install the file below into your mods/update/update.rpf/common/data.

gameconfig.xml

 

Do report back if this fixed the problem.

I installed my own gameconfig.xml prior to your reply, and it fixed it.

My assumption, taking into consideration others experiences, a custom gameconfig seems to fix it- thanks!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Just now, saharmel984 said:

This model is amazing. I wish you would only make an ELS model!

Yeah, same want an ELS release. But for the time being, you can use this. It won't allow custom flash patterns. But will allow you to use the normal siren control you are a used to in ELS. 

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Think before you post. Toxic behavior will not be tolerated. Unconstructive, toxic or unnecessarily sarcastic comments will be removed and warnings issued.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×